Huomenna Bostoniin muutamaksi päiväksi joten jos tulee mieleen vinkkejä vaateskenen suhteen niin kuulisin mielelläni. Toki myös raflat ja nähtävyydet kiinnostaa, mutta varsinkin ravintolapuoli on jo jotakuinkin buukattuna WCE:n mukaan :)
Tässä kaiketi ajantasaista listaa menswear-liikkeistä:

http://www.bestofboston.com/winners/awa ... -clothing/

Itse käynyt Bostonissa viimeksi 12 vuotta sitten - ei kyllä kokemusta mistään noista, mutta näistä muista nähtävyyksistä jotain.

Boston harvoja USA:n kaupunkeja, jossa historia niin vahvasti läsnä, niin jos historia kiinnostaa, niin kävelisin läpi keskustan historiallisia nähtävyyksiä. Noin neljän kilometrin pituinen Freedom Trail -kävelyreitti kulkee keskustan merkittävien vapaussodan aikaisten tapahtumapaikkojen läpi.

http://www.thefreedomtrail.org/

Vanha kauppahalli keskustassa, jossa paljon ruokapaikkoja ja tunnelmaa, ja ainakin myös Uniqlo. : )

http://www.faneuilhallmarketplace.com/

USS Constitution -sotalaivamuseo (laiva ilmeisesti remontissa) ja New England Aquarium myös hyviä nähtävyyksiä.

https://ussconstitutionmuseum.org/
http://www.neaq.org/index.php

Museum of Fine Arts Boston, maailmanluokan taidemuseo, mm. ranskalaisten impressionistien ja postimpressionistien töitä:

http://www.mfa.org/
En tiedä onko tuolla aikataululla kiertelemisen arvoista, varsinkaan kun en osaa mitään suoria vinkkejä antaa, mutta Bostonissa on todella hyvä valikoima - ainakin mitä itse muistan - second hand-shoppeja ja "vintage-liikkeitä.

Jos sen tyyppinen meno ja mahdollisten löytöjen tekeminen kiinnostaa.
Jotain noita joo netistä löysinkin. Ainakin Bobby from Boston näyttää hauskalta, eli siellä pitänee poiketa. Uniqlo ja J.Crew tulee toki varmaan tsekattua mutta muuten voisi kierrellä noita hieman erilaisia kauppoja.
Käykää katsomassa paikallisia folk-punk bändejä jos vaan mahdollista.
Esim. Dropkick Murphys on aikoinaan äänestetty jossain maailman parhaaksi live-bändiksi.
Nykyään ko. bändi on pehmennyt paljon, mutta ymmärtääkseni yhä ehdottomasti näkemisen arvoinen.
Muitakin paikallisia sankareita löytyy...paljon.
Barbarossa kirjoitti:Käykää katsomassa paikallisia folk-punk bändejä jos vaan mahdollista.
Esim. Dropkick Murphys on aikoinaan äänestetty jossain maailman parhaaksi live-bändiksi.
Nykyään ko. bändi on pehmennyt paljon, mutta ymmärtääkseni yhä ehdottomasti näkemisen arvoinen.
Muitakin paikallisia sankareita löytyy...paljon.


Tosta voi tulla tukka tosi kipeeks sitten.
Kokemuksia Bostonista. Pari käytettyjen vaatteiden liikettä kävin tsekkaamassa, Bobby from Boston oli hauska ja kamaa tosi paljon mutta ehkä vähän turhan vintagea omaan päivittäiseen käyttöön. Parit Allen Edmondsin kengät ostin hintaan $60 per pari. Muissa liikkeissä oli aika random tason kamaa ehkä eniten opiskelijoille suunnattuna. Muutoin tuli tsekattua pari eri J.Crewn liikettä, Uniqlo ja Wrentham Outlet Village jossa vierailu jäi tosin lyhyeksi koska perille päästyäni iski lumimyrsky vihdoin Bostonin tienoillekin ja vuokra-auton (kesä?)renkaat toi lisäleveliä kotimatkaan.

Sunnuntaina kävin pyörimässä Harvardin alueella ja tsekkasin MIT:n kampuksen. Ajoin käymään Rockportissa Bostonista pohjoiseen ideana löytää hyvää hummeria mutta siellä olikin jotakuinkin koko kylä kiinni talvikauden ajan. Kivannäköinen paikka, eli jos tulee joku kesä käytyä niin pitänee pistäytyä.

Ruokapuolta toimitti Row 34 jonne tein pöytävarauksen puoli-randomilla. Erittäin hyviä ostereita $2-3 kappale ja pääruoaksi lobster roll joka sekin oli mainio. Perjantaina pidempi illallinen Grill 23:ssa jonka pitäisi olla Bostonin legendaarisimpia pihvipaikkoja. Safka oli tietenkin hyvää, joskin paremman pihvin olen syönyt esim. Teksasissa. Harvardissa opiskelleen kaverin vinkistä tsekattiin Bond Lounge joka oli upea paikkana, mutta oli jostain syystä about tyhjä perjantaina puolen yön tienoilla joten jatkettiin yksien jälkeen eteenpäin. Sunnuntain aamiaisen hain Kupel's Bakerystä ja olihan se jotakuinkin paras bagel mitä on tullut syötyä, kuten luvattu.

Kokonaisuudessaan Boston on ihan hauska kaupunki. Ydinkeskusta on melko pieni mutta lähiötä toki löytyy sitten niin pitkälle kuin jaksaa ajaa.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.