Olisi tänään pitkästä aikaa mahdollisuus lähteä käymään skönen paremmalla puolella (ainakin kenkä- ja vaatetarjonnan suhteen), eli Tukholmassa. Viime visiitistä on vuosia ja aikaa maissa hyvin rajallisesti (n. 6h), joten olisi olisi nasta saada vinkkejä siitä, että mitkä kaupat kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa.

Lähinnä katutyylin vaatetusta hakusessa kevääksi, joten klassisemman tyylin tarjoajat kuten Rose & Born ja vast. pitänee tällä reissulla skipata.

Alustavasti ajattelin ehtiä ainakin:

Our Legacy
APC
Nitty Gritty
Herr Judit
Urban Outfitters
Caliroots(?)
Terrace(?)

Ja vintagepuolelta ehkäpä:

Americana
Indiana Store

Onko listassa turhia kohteita? Kannattaako esim. Calirootsia käydä tsekkaamassa kun liike on ilmeisesti todella snadi verrattuna nettivalikoimaan. Entä jääkö jotain oleellista näillä eväillä käymättä?

Jos on suosituksia hyvistä lounasmestoista, niin niistä saa myös heittää vinkkiä.
Stokikseen lähdössä viettämään kesän ainoaa lomaviikkoa. Kaupunki on aiemmin tuttu lähinnä pikapiipahduksilta, eli kaikenlaiset tipsit ovat arvossaan niin ruokapaikkojen, kivojen ostospaikkojen (ainakin avokkia kiinnostais kirpparit yms. second hand storet), nähtävän ja tekemisen suhteen. Jalo ajatus ois ittellä olla nyt ostelematta aivan nii kauheesti mitään, täytyy varmaa ainaki pysyy kaukana skoaktiebolagetin carminoista jos tässä tavotteessa haluu pitäytyy....

Go!
Perjantaina ois tarkoitus mennä pariksi yöksi. Kellään mitään uusia vinkkejä?

Jos ainakin näihin ehtis:

Gabucci
Rose&Born
Herr Judit
Terrace
Nitty Gritty
NK
Nymans Ur
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.