Ei tainnut olla ketjua tälle.

Vielä olisi ilta ja pieni aamukävely aikaa pyöriä. Suittari tsekattu (blaah). Onko jotain missä pitäisi ehdottomasti käydä? Mitkään Brionin ja Kitonin takit sinällään ei kiinnostele.

Hotelli on Stockan ja vanhan kaupungin kulmalla.
Tänks! Ihan noin kauas ei tuplamunkit kantaneet, vaikka melkein kolme tuntia kävelin mestoja ympäri. :) Vielä jotain mestoja vois aamukävelyllä ihmetellä ja sitten lentokentälle painaan duunia.
Olisi tarkoitus olla kaupungissa 29.12. - 1.1. Hotelli sijaitsee ihan Stockan vieressä. Voi olla, että uusivuosi rajoittaa mestojen aukioloa, mutta kaikki vinkit ravintoloiden ja kauppojen suhteen otetaan silti vastaan.
Riikaan rättivinkkejä ja ravintelisuosituksia. Kuusi aikuista ja kaksi pientä lasta, että kovin hienoon fine diningiin ei mennä, mutta jotain kasvisravintolaa saa ainakin suositella.
Viimeksi muokannut alspe, 05 Kesä 2017, 11:00. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
alspe kirjoitti:Riikaan rättivinkkejä ja ravintelisuosituksia. Kuusi aikuista ja kaksi pientä lasta, että kovin hienoon fine diningiin ei mennä, mutta jotain kasvisravintolaa saa ainakin suositella.


Ruokatarjontaa on paljon, hetki sitten duunireissulla tuli syötyä näissä:

3 Pavaru
Valtera (alkupalaksi tarjottu savuankerias oli helposti parhaita alkuruokia mitä oon syönyt)

Lisäksi paikalliset suosittelivat todella paljon Muusu -nimistä paikkaa, mutta sinne ei saatu pöytää kumpanakaan päivänä. Eikä kannata säikähtää noita sivujen annoskuvia, ihan noin fiinejä annoksia en itse nähnyt. Hinnat ovat kuitenkin paremmissakin paikoissa erittäin kohdallaan, suunnilleen Tallinnan tasoa.
Tämäpäs sattui. Oisko mitään vinkkejä kaljakuppiloista, joista saa myös syötäväksi kelpaavaa ruokaa? Porukka on myös sikarinpolttoon kallellaan.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.