OldBalance kirjoitti:Yleisvaloa olohuoneeseen tarjoava jalkalamppu olisi hakusesessa. Tällä hetkellä ykkösvaihtoehtona on Louis Poulsenin valkoinen Panthella. Vinkkejä muista samanhenkisistä vaihtoehdoista suurin piirtein samassa hintaluokassa?

Jos haluaa päästä halvemmalla, niin Innolux Kupoli:

Kuva

Meillä yksi lattialla ja yksi roikkuu katosta.
mbch kirjoitti:Muutettiin Tammikuussa uuteen kotiin ja oma kokemukseni on sellainen, että sisustuksen toimivuus selviää vasta ajan myötä. Kun vaihdat yhden palasen, kuten sohvan, koko olohuoneen luonne muuttuu ja tarkoittaa se domino-efektinä myös varmasti maton mutta myös mahdollisesti sohvapöydän, kirjahyllyn, tv-tason ja lopulta kaikkien muiden palasten vaihtoa. Suosittelen siis ottamaan pieniä askelia kerrallaan, koska huonekalut ovat melko arvokkaita.


Joo, näinhän se on ja samasta syystä pyytäsin mieluiten ammattiapua niin pysyisi paremmin pakka kasassa. Ei viitsisi roudata enää opiskeluajan kolhiintuneita ikeoita uuteen vaikka siinä meneekin sitten aika paljon uusiksi kerralla.
Vanhemmilla kans 70/80-lukujen vaihteen Panthella. Se jalkakytkin hajosi noin 1983 kun broidin kanssa tampattiin sitä.

Silti dibsit kun jaon aika koittaa. Myös MoMA-valaisimeen. Broidi ei tajuu kuitenkaan.
Spectator kirjoitti:Vanhemmilla kans 70/80-lukujen vaihteen Panthella. Se jalkakytkin hajosi noin 1983 kun broidin kanssa tampattiin sitä.


Me korjautettiin tuo meidän perintö-Panthella. Siihen laitetiin uusi jalka se lamppuyksikkö. Maksoi ehkä 200e tms. Näihin saa vielä kaikkia osia eli korjaukseen vaan! Alkuperäisessä se jalkakytkin oli tuossa jalassa ja hassusti sitä painettiin. Sellaista se enää saanut.
Onko porukoilla minkälaisia säilytysratkaisuja eteisen kengille? Hakusessa olisi jonkinlainen lipasto (tai esteettinen teline), joko leveä ja matala tai sitten vähän korkeampi mutta kapea. Syvyyssuunnassakaan ei ole ihan hirveästi tilaa. Toki ehdotukset laatikon ulkopuoleltakin kelpaavat.
^ Meillä olis juurikin tuollainen teline muuton alta myynnissä, jos jollain sattuu olemaan kiinnostusta.
DLA kirjoitti:^ Meillä olis juurikin tuollainen teline muuton alta myynnissä, jos jollain sattuu olemaan kiinnostusta.


Jos ei puffe tätä osta, olen kiinnostunut.
näitä telineitä oli tänän Savonlinnan Sokoksella -40%. Vaikutti todella rimpulalta koko teline. jäin miettimään että josko se kiikkeryys lähtee kun sen täyttää kenkäpareilla mutta jäi nyt silti kauppaan.
Jbeef kirjoitti:
DLA kirjoitti:^ Meillä olis juurikin tuollainen teline muuton alta myynnissä, jos jollain sattuu olemaan kiinnostusta.


Jos ei puffe tätä osta, olen kiinnostunut.


Teline on noin kolme senttiä liian leveä tilaan johon ajateltu, joten en ole aikeissa ostaa sitä.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.