listalta kannattaa ottaa testiin shish kebab ja vaikka muutama falafel siihen kylkeen. tikke on toinen hyvä shish kebab paikka kontulan ostarilla, sille myös lämmin suositus.
Kaikkea sitä tulee askarreltua, kun on vähän enemmän aikaa käsissä.

Coca-Cola-suklaakakku on näköjään vanha resepti, jo 50–60-luvulta, osa perinteistä etelävaltioiden ruokakulttuuria. Jotenkin onnistunut olemaan tietämätön tällaisesta (kehno ruokaharrastaja), mutta alkoi kiinnostaa, kun sattumalta osui korvaan viime viikolla Youtube-videosta.

Jäi tällä kertaa nuo pienet vaahtokarkit tästä meidän kakusta, mutta paahdetut pekaanipähkinät antoivat mukavan säväyksen. Cokis, jota lisätään sekä taikinaan että kuorrutukseen, tuo ehkä varsinaisen kolan maun sijaan enemmänkin lisämakeutta ja hieman happamuutta jälkimakuun.

https://whatscookingamerica.net/Cake/Co ... teCake.htm

Kuva
Trattoria Sorrento italialainen. Anssi Kantelisen Urban on hyvä lounaspaikka ja Blocco pizzamesta. Fine dining puolelta Musta lammas on paras. Lampaassa tosin tällä hetkellä koronan takia tarjolla vain 4 ruokalajin yllätysmenu, joka on toisaalta erinomainen. Panzasta saa meksikolaista katuruokaa.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.