walt kirjoitti:Ai että... kahvi! Vieroittauduin, tai kai tämä prosessi on vielä käynnissä, puolivahingossa kofeiinista kun vatsataudissa ei kahvia saanut alas. Hemmetin kurjaa, en voi suositella. Ajattelin kuitenkin nyt jatkaa hallitulla viikonloppukäytöllä, että ei pääse nistimoodiin. Ainakin hetken. Mitäs todella hyviä, mutta kuitenkin helposti saatavia (kivijalasta metron varrella, vai toimiiko nettitilaukset näissä hommissa?) kahveja jengi voisi suositella? Nyt jos kulutus putoaa kymmenesosaan niin voisi alkaa ostaa muutakin kuin Rekoa ym.

Suosittelen vahvasti Cafetorian kahveja, on levinnyt aika hyvin ainakin k-kauppoihin. Mikäli aihe kiinnostaa enemmän, niin kannattaa tehdä Kampin metroasemalta pyhiinvaellus Töölöön Cafetoria-kahvilaan ja jubailla baristan kanssa (yhden nimi taitaa olla Levi, loistava ukko). Antanee oikean vastauksen mihin tahansa kahviin liittyvään kysymykseen. Oman kohtuullisen ison otannan mukaan Helsingin paras kahvila (mustana nautitun suodatinkahvin puolesta).
walt kirjoitti:Mitäs todella hyviä, mutta kuitenkin helposti saatavia (kivijalasta metron varrella, vai toimiiko nettitilaukset näissä hommissa?) kahveja jengi voisi suositella? Nyt jos kulutus putoaa kymmenesosaan niin voisi alkaa ostaa muutakin kuin Rekoa ym.


Lainaan itseäni tuolta ketjun kolmannelta sivulta tms.

oktopus kirjoitti:Good Life Coffee (omia hyviä ja muiden laatupaahtimojen papuja, mm. Drop Coffee, Coffeecollective)

Freese Coffee Co. (omia sesonkikahveja, muuten mm. Heart Roasters, Barn Berlin...)

Maja Coffee Roastery (omia)

Helsingin Kahvipaahtimo (omia, tummempia)

Kaffa (omia, ei tuu vaan yleensä käytyä)

Johan & Nyström (omia, harvemmin käyn, paahtimo on Tukholmassa)

Kolme Kaksi ensimmäistä näistä on eniten mulla käytössä. Suosittelen lämpimästi.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.