Loppuviikko olisi tarkoitus pyöriä Frankfurtin suunnalla. Vinkkejä otetaan vastaan niin vaate- kuin ruokapuoleltakin.
Minkä tyyppistä olisi haussa? Parhaat ruuat löytyy ehkä pikkaisen kaupungin ulkopuolelta mutta jos ajelu jonnekin pimeään korpeen ei kiinnosta niin suuntaisin Sachsenhauseniin. Trattoria Casa Mia oli ainakin muistaakseni ihan ok italialainen. Ja tietenkin paikallinen ebbelwoi kuuluu asiaan, ja Zum Gemalten Haus on autenttinen paikka istua pitkän pöydän ääressä.
Itsekin suosittelisin Sachsenhausenia. Pari kertaa Frankfurtissa (Am main) tullut käytyä, mutta reissujen pääpaino on ollut paikallisen futisjoukkueen matseissa, joten varsinkin vaatepuolesta ei ole mitään hajua.

Bembel täyteen apfelweinia ja siinä sivussa hapankaalia ja makkaraa + muita paikallisia herkkuja. Hyvä rafla tähän tarkoitukseen on esim. Solzer.
http://www.solzer-frankfurt.de/

Paikallisia herkkuja ja apfelweinia, miksei myös lähialueiden rieslingiä, voi nauttia edullisesti myös Konstablerwachen torilla. En tosin tiedä, minä päivinä tuolla on myyjät paikalla.

Kuriositeettina täytyy mainita Gute Stute, joka on sisustukseltaan erikoisimpia baareja missä on tullut käytyä. Baarista löytyy täytetty hevonen ja omistaja, kroaattipappa Ivo, on melkoisen eksentrinen kaveri, joka tarjoilee auliisti slivovitsaa.
http://www.tripadvisor.de/Restaurant_Re ... Hesse.html
Kokeillaas onnea, työmatka tulossa Frankfurtiin ja ois vähän aikaa käydä shopbailaamassa. Lähinnä nahkakenkiä ajattelin käydä kattomassa. Shoepassion löytyy kaupungista, onko muita vastaavia?
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.