Jee.

Itelle tuli tänään Uniqlon Selvedget jotka ostin tän palstan torilta ja ovatkin aivan mahtavat. Pari viikkoa sitten tuli paniikissa (illanistujaisiin pari tuntia, haluan olla tyylikkäämpi äkkiä!) ostettua h&m:stä sininen irtotakki (elämäni eka) kun oli vain 50 euroa ja sen kaveriksi vaan vaaleammansininen kaupan halvin t-paita. Tähän foorumiin ja sivuun tutustumisen jälkeen on tullu katottua mitä päälle laittaa hiukan enemmän, kauluspaitaa voi näemmä käyttää muuallakin kuin juhlissa...

Nyt on postissa tulossa nuo täällä kyselyketjussa suositellut Clarksin Desert Bootit. Varmaan ihan perusarkea varten pitäisi jostain poistaa enemmänkin yksivärisiä kauluspaitoja, uniqlo ainoa edullinen paikka tälläistä varten? Onko tuo Oxford maininta jotenkin merkittävä kauluspaitaa ostaessa?

Sitten tämä menis ehkä kysymyslankaankin, mutta löysin tälläisen kuvan takin tuolta:http://www.gloverall.com/mens/m357752.html Osaako kukaan kertoa mistä löytyisi vastaavaa, mutta pienemmällä budjetilla ja minkätyylisiä kenkiä tuollaisen + farkkujen kylkeen kannattaisi talveksi katsella?
Syksyllä Zaraan ym. tulee kyllä varmasti myyntiin vastaavanlaisia duffeli-takkeja, toki laatu ei ole yhtä hyvä, mutta kun kaappia laittaa uusiksi ei tosiaan viitti suuria summia kaikkeen laittaa.

Talvikengiksi varmaankin jonkinlaisia workbootseja kannattaa etsiä. Suomessa tarjonta on aika heikkoa hintaluokassa n. 100 euroa. Jos on valmis sijoittamaan enemmän katsastaisin Pinkomosta Red Wing -tarjonnan.

Halvempi hyvä vaihtoehto voisi olla ruskeana: http://www.bexley.com/Bexley/en/p/dress ... loris=noir

Uniqlon paidat ovat hintalaatusuhteessa hyviä. Oxford-paidoissa on oxford-kangas, joka on paksumpi, mutta hengittävämpi sekä mielestäni miellyttävämpi päällä. Napitetulla kauluksella paidat ovat myös monikäyttöisempiä ja toimivat rennoissakin seteissä paita housujen päällä ja hihat rullattuna ylös.
Karjala-Lippis kirjoitti: Onko tuo Oxford maininta jotenkin merkittävä kauluspaitaa ostaessa?

Oxford-kangas on paksua ja vähän raffimpaa = sopii vapaa-ajan paitoihin.

Alkuun voin antaa sellaisen vinkin, että kannattaa pitää värimaailma suht rajattuna ja klassisena (muissakin kuin paidoissa). Yhdistely on huomattavasti helpompaa kun vähemmän muuttujia. Valkoista, sinistä, ruskeaa, harmaata.
Karjala-Lippis kirjoitti:Sitten tämä menis ehkä kysymyslankaankin, mutta löysin tälläisen kuvan takin tuolta:http://www.gloverall.com/mens/m357752.html Osaako kukaan kertoa mistä löytyisi vastaavaa, mutta pienemmällä budjetilla ja minkätyylisiä kenkiä tuollaisen + farkkujen kylkeen kannattaisi talveksi katsella?


Suosittelen, että ostat tuon Gloverallin aleista, jolloin niitä saa alle kahdella sadalla monesta paikasta. Tuo malli on klassikko ja toimii olet sitten 20 tai 50 vuotias. Jos ostat jonkun trendikkäämmän, niin se jää auttamatta muutaman talven jälkeen kaappiin. Tuollaisen käyttöikä on kuitenkin hyvin pitkä, kun välillä tulee pidettyä eritakkeja ym. Lisäksi ostaisin tuon takin vähän löysänä, jolloin sen alle mahtuu pikkutakki tai kerroksia. Takki toimii myös ilman kerroksia, mutta tiukka taas voi jäädä pieneksi (jos olet nuori) ja näyttää pinkeänä huonolta.
^Jep. Kun ostat ekan kerran kunnon laatua, huonommat jää saman tien kaappiin. Lisäksi isot suositukset Red Wingeille (varmaan kymmenettä kertaa tällä foorumilla :D), tältä omat näytti 2,5 vuoden ja arviolta 250 käyttökerran jälkeen:

Kuva
Kiitos vastauksista, olin jo kirjottamassa vastausta jossa pätkittyjä lainauksia teiltä kaikilta, mutta mennään nyt lyhyemmällä.

Talveen nyt on vielä aikaa, joten kerkeehän tässä säästämään tuollaiseen takkiin, ennen kuin sitä tosissaan tarvitsee. Tällä hetkellä omistuksessa on sen verran randomeja takkeja muutenkin, että jäävät kyllä saman tien kaappiin jos tuollaisen saan jostain repäistyä. Varsinkin jos tuollaisen saa tosiaan parilla sadalla vielä josain kohtaa ennen joulua. Minkäköhän kauppojen aleista tuota kannattaisi koittaa metsästää? En tuosta takista itsessään tiedä mitään muuta kuin tuon ulkonäön, onko noi sitten sellasia joilla pärjää säällä kuin säällä?

Noita Red Wingin kenkiä näinkin kertaalleen jo jossain alessa ja tullut vastaan eri ketjuissa täälläkin, joten ehkä myös niihin sitten voisi koittaa panostaa, kun vaan sattuis nekin hyvään hintaan löytämään.

Tuohon Juhan vinkkaamaan värimaailmaan pyrinkin, tällä hetkellä tuo Navyn sininen kiehtoo vaan suuresti. Tarttis päästä eroon jostain eteläeuroopasta lahajaksi saaduista turisti-t-paidoista joita taas on kaikissa sateenkaaren väreissä ja jokainen omalla mukahassulla tekstillä varustettuna... Hassuhattujen (paitojen) aika tässä taloudessa on nyt ohi...
Ihan Zalandolla näyttäis olevan vaikka mitä Gloverallia tarjouksessa just nyt:

https://www.zalando.fi/gloverall/

Jostain saattaa voida nipistää vielä -10 % alennuskoodin, niitä liikkuu vähän siellä sun täällä. Olisinkohan nähnyt jossain fitnessmuropaketissa just kooditäkyn...?
DonL kirjoitti:Ihan Zalandolla näyttäis olevan vaikka mitä Gloverallia tarjouksessa just nyt:

https://www.zalando.fi/gloverall/

Jostain saattaa voida nipistää vielä -10 % alennuskoodin, niitä liikkuu vähän siellä sun täällä. Olisinkohan nähnyt jossain fitnessmuropaketissa just kooditäkyn...?Itseasiassa selasin zalandoa juuri tällä hetkellä, kun sieltä joku uutiskirje tuli, että heillä ale on nyt alkanut, en vaan ollut noihin asti vielä näemmä päässyt, joku 10 euron alennuskoodikin ensikertalaiselle tuolla näyttää olevan.

Juuri tuota mallia en löytänyt. Mutta ei nuo takit näytäkkään olevan ihan niin pitkiä kuin kuvittelin...


E: Eikun tämähän https://www.zalando.fi/gloverall-mid-mo ... 0-k11.html näyttäisi olevan täsmälleen sama? Vaikka napit jokseenkin eri korkeudella kuin gloverallin sivun kuvassa, eikä tuo ehkä ihan niin kova talvitakki ole kuin kuvittelin alunperin.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.