Eturaivo kirjoitti:En siis viitannut Dainite-kopioon, vaan tuohon rakenteeseen. Siitäkin huolimatta hyvä diili toi on, jos nahka on edes jotenkin asiallista. Itselläni on viisi paria Bexleyn kenkiä arkikäytössä ollut jo vuosia, eikä mitään valittamista.

Tuo nahka on myös heikompaa laatua nykyään, kuin gw-aikaisissa kengissä. Tämä tieto ihan Bexleyn aspasta.
Enfieldien suosio on jäänyt arvoitukseksi. Mustana ei tehnyt vaikutusta eikä näyttänyt hyvältä farkkujen kanssa rennommassa pukeutumisessa. Pienessäkin koossa pitkän mallinen.

Jos etsii kasuaalia bootsia, niin ostaisin muualta. Kauniisti sanottuna sellainen keikarin kenkä. Lisäksi laadussa oli parannettavaa. Kokeilin siis Blake versiota.
Hintaansa nähden Enfieldit (jos saa alle 100e) on kyllä kelpo kengät, jos malli vain sopii.

Omat ollut ahkerassa käytössä neljä vuotta ja pysyneet täysin kunnossa. Suosittelisin silti panostamaan satasen lisää ja ostamaan Meerminit.
Katselin, kun itsellä on Bexleyltä esim nuo Watfordit, niin olisivatko mahd vielä Goodyear-rakenteella edelleen. Lukee joko Blake tai Goodyear, myös Paddingtonin kohdalla sama teksti.

Eli oliskohan nuo, joita edelleen Ridgeway-tyylin pohjalla, kuten Enfieldkin aiemmin (myös Kent), niin kuitenkin sitten vielä Goodyearilla. Itse tykännyt nimenomaan tuosta pohjasta talvikäytössä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.