Ketju kaikille oman elämänsä metsureille! Käyttökokemuksia, kuvia ja muuta sellasta.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Itseä kuumottelee tällä hetkellä kovasti kaiken maailman plain toe bootsit (kumipohjalla melkein must). Vahvin ehdokas tällä hetkellä AS Montaguesta MTO-tilaus, mutta monta muutakin hyvää vaihtoehtoa, kuten Wolverine 1000 Mile Boot, Red Wing Beckman, Tricker's Low Leg Logger Boot jne.
Viimeksi muokannut joona, 15 Heinä 2013, 08:51. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Beckmanit teki kyllä vaikutuksen + hinta on selvästi siedettävämpi kuin monissa muissa varteenotettavissa vaihtoehdoissa. Mitkä fiilikset niiden pohjasta, kuinka pelittää lumessa / liukkaalla / jurrissa?
joona kirjoitti:Beckmanit teki kyllä vaikutuksen + hinta on selvästi siedettävämpi kuin monissa muissa varteenotettavissa vaihtoehdoissa. Mitkä fiilikset niiden pohjasta, kuinka pelittää lumessa / liukkaalla / jurrissa?


Kolmas talvi Beckmaneilla menossa ja hyvin pelittää. Kaikissa yllämainituissa olosuhteissa ja -tiloissa.

Vibergit

Kuva

Kuva

White's

Kuva

Kuva
Okei, kiitos molemmille. Täytyy varmaan käydä Pinkomossa niitä ihmettelemässä. Beckmanien toe box on jotenkin vähän "hyppyrimäinen", mikä sinänsä sopii ko. kenkiin hyvin, mutta en ole niin varma, onko just mun juttu.

Noita Tricker'sin Low Leg Loggereita kun vertailee keskenään, niin täytyy sanoa, että tossa uroksen postaamassa mokkaversiossa oleva commando pohja pelittää tyylillisesti ehkä kuitenkin paremmin kuin dainite.

^^ Noita Nigel Cabourn x Red Wing "Beckmaneja" tullut kanssa tässä syksyllä tsiigailtua, pohjamateriaali tosin on vähän kysymysmerkki ainakin itselle. Ylipäätään rawhide nauhat pelittää kyllä vähän ronskimmissa bootseissa todella hyvin.
^ Jees, hyvä homma, että läiskä hoitui ja kiitos pohjiin liittyvästä infosta.

Kävin tänään tyyppaa ne Beckmanit. Kärjen/lestin muoto ei häirinnyt jalassa, mutta harmillisesti kantakuppi on vähän turhan väljä itselle. Pitää ehkä käydä kokeilemassa vielä paksummalla sukalla.

Sen sijaan tyttöystävä nappas sitten Engineer Bootsit..
Kuva

Pinkomon jätkille kyllä jälleen plussaa, asiallinen meininki ja heittivät todella hyvän diilin noista engineer bootseista sisältäen puolipohjauksen vibramin talvipohjalla + bootsiöljyn. Harmi vaan, että sieltä oli Saphirin Renovateur loppunut ja jotkut pateet, eivät osanneet sanoa koska tulee lisää, jos tulee..
Viimeksi muokannut joona, 06 Joulu 2012, 13:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Fabiano boots.

Nää Brunellot ois pitäny poistaa Fashionisin aleista pari päivää sit, mutta jäin "miettimään". Massit säästy joo, mut nyt sit vituttaa kuitenkin. Niinku oon aina sanonu, ikinä ei harmita ne ostot mitä on tehny vaan ne mitkä jää tekemättä.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
alimmassa kuvassa brunellot kyl hyvännäköiset.

omat suosikit vaelluskengistä kyl perinteikkäämmiltä valmistajilta. Dannerin Mountain Lightit ja Parabootin Avoriaz. <3

Itse tuli pitkään väijyttyä josko Mountain Lightit olis lähteny jostain järkihintaan, mutta kun OP:lle tuli viime jouluksi Parabootin Avoriazit niin oli kyl pakko poistaa. Parhaita jalkineostoksia. Erittäin tukevat mutta vähän sirommat kun vaelluskengät yleensä.

paraboot
Kuva
Kuva

danner
Kuva
Kuva
DressLikeA kirjoitti:Nää Brunellot ois pitäny poistaa Fashionisin aleista pari päivää sit, mutta jäin "miettimään". Massit säästy joo, mut nyt sit vituttaa kuitenkin. Niinku oon aina sanonu, ikinä ei harmita ne ostot mitä on tehny vaan ne mitkä jää tekemättä.
Kuva

Hyvä että jätit ostamatta.
Ihme viritykset!

Parabootit ovat erittäin napsauttavat!
Merkkihän on tunnetusti lähes ilmainen, joten jäänevät ostamatta...:-P
^ Hyvän näköisiä + snadisti kapea lesti sopis itselle erittäin hyvin. Mountain Lightista on vaan oma koko jo loppunut ja Lovejoyn pohja on kysymysmerkki.. noista suht kuviottomista vibram pohjista kuullut sen verran palautetta, että ne jää kyllä sen takia itsellä väliin.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.