No niin, vuosi 2014 meni siinä sit.

Foorumin jäsenmäärä jatkoi kasvuaan ja poistoketju kuhisi ennennäkemättömällä tavalla koko vuoden - saavuttaen huippunsa tietty vuoden vaihteen jälkeen. Täälläkin muutamilla lähti taas mopo käsistä ihan kiitettävällä tavalla. Rinnakkaisuniversumin puolella jengi on ollut poistelematta jo miltei kuukauden päivät, mut täytyy sanoa, että itse kyllä kyseenalaistan sitoutumisen tähän harrastukseen jos pystyy aloittamaan poistolakon ennen loppualeja.

Uskon, etten liene ainoa jolla menis seuraavat ostokset jo pikavipin puolelle, joten nyt lienee sopiva aika vetää liinat kiinni ja hengittää syvään. Katsotaan miten selvitään.

Säännöt eivät ole muuttuneet viime vuodesta:

Eli siis, tässä klubissa pidättäydytään kaikista vaate/rätti/kenkäpoistoista. Sallittuja ovat perusasusteet (kalsarit, sukat jne), urheilu/harrastekamat (käyttäkää harkintaa, esim juoksukamat periaattees ookoo mutta jos hankkii jotku Gyakusout vähä urban runningiin ni pois klubista mars), vaatteiden muokkaukset, korjaukset jne. Koska tää ketju nyt tuli vähän myöhässä ja ehkä yllättäenkin, niin sallittakoon nyt esim tällä hetkellä ebayn watch listilla olevat tai muuten vaiheessa olevat hankinnat, mutta ei uusia ostopäätöksiä. Jos tarttee selvennyksiä sääntöihin niin kysykää, mut luotan et idea on hallussa porukalla. Porsaanreikien metsästyksestä tippuu samantien pois klubista.

Panoksena taas se, et häviäjät kustantaa voittajalle bissen/gt:n per naama jossain miitissä/trunkissa/mitänäitänyton.

Ilmoittautumiset ketjuun niin lisäilen jengiä sitämukaa klubiin.


VOITTAJA
vapahtaja 16.6

ulkona:
tane 4.2
hansson 15.2
eturaivo 19.2
oktopus 21.2
alhazen 21.2
bowtiepasta 22.2
riku_ 24.2
freddie 9.3
erik 9.3
donl 20.3
lawry 13.4
kaff 28.4

tossa nyt selkeet ilmoittautumiset, jos joku jäi välistä ni huudelkaa
Viimeksi muokannut bowtiepasta, 17 Kesä 2015, 07:01. Yhteensä muokattu 6 kertaa.
All in.

Oon ollu jo henkisesti mukana pari viikkoa, pelkkää urheilukamaa tullut ostettua. Nyt kun vielä ostin ton pyörän niin voikin keskittää kaiken energian osien speksaukseen -> epic win.
Näin talvialennusten ja -reissujen jälkeen voisin olla kerhossa, pari foorumikauppaa on vielä vaiheessa tosin ja en laske. Kauden tavoitteet ehkä enemmän kaapin tyhjennys foorumeille/kierrätykseen ja parin sellaisen ihan-kiva-mutta-vaatteen muokkaus.
Viimeistään "Vuoden poistaja"- ehdokkuus kertoi omasta (holtittomasta) rahan käytöstä. Mukana, tavoitteena olla pitkälle kevääseen. (Veikkaan tosin, että poistan jotain kun tulee jonnekin ekat -20% välikausikoodit)
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.