uros kirjoitti:Siistein suomalainen merkki


Oikeasti vai ironisesti? Meinaan noi näyttää ihan joltain gazoz-punttipenttivaatteilta mun silmään. Siistiä tosin että Suomalaisetki heränny tähän "tehään ite vaatteita pyydetään 400€ fleecetakista" hommaan! :)
Jaksatko vaik tehä visuaalisen rinnastuksen noiden ja gazoz-kamppeiden kanssa? lähinnä kahdesta syystä, et onko ne väitetysti niin samankaltaisia vai pitääkö soitella nissenille.


Irppalirppa kirjoitti: "tehään ite vaatteita pyydetään 400€ fleecetakista" homma

Voitko kertoa tästä lisää[/quote]

^^Möin Gazoz/Gasp kamppeita joskus ja toi puuvillakangas mustaoranssi-distressed-ulkoasu toi ne ekana mieleen. En moneen vuoteen oo seurannu niitä kamppeita joten yllätyin vaan että tonnäkönen rotsi tolla matskulla on ton hintanen. Siihen liittyen seuraava kappale.

^Tulee mieleen tosta ideasta yeezyt yms streetwear-kamppeet, mutta kun en tosta merkistä oo kuullutkaan ja on vaikea kuvitella että sen takana on joku maailmanluokan menestyvä superstara niin ihmettelen esimerkiksi ton takin hintaa. Ymmärrän toki että ekslusiivisuudesta pitää maksaa, ja sillehän ei tietenkään ylärajaa voi asettaa mutta huhhuh. :D

Eli ei tainnu olla ironiaa.

Sori forkkaus & sori jos ymmärsin väärin sun kyssärit!
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.