Edullisemman hintaluokan kenkiä Mallorcalta. Kengät ilmeisesti valmistetaan osittain Kiinassa, mikä selittänee suhteellisen halvat hinnat.

Kuva

Kuva

Kuva
Viimeksi muokannut Pepe, 16 Marras 2012, 20:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Mielestäni Rui ei ole mitenkään erityisen kapea, mutta matalahko. Sanoisin, että leveydeltään vastaa UK F leveyttä, mutta ei leveämpää.

Kokoni on yleensä noin UK10 ja kyseisessä lestissä käytän samaa.
Erik kyllä tietää, miltä Rui -lesti näyttää livenä. Omaan silmään ihan hyvän näköinen lesti ja sopi ainakin PTB:iin hyvin, miksei siis longwingeihinkin. Oma kenkätilanne alkaa olla jo sen verran kunnossa, että ei välttämättä tule tilattua Meerminiltä mitään, mutta pakko myöntää, että just noi Pepen aloitusviestin 2 kuvan PTB:it ovat livenä oikein asiallisen näköiset. Ostaisin, jos olis tarve ja rahaa (eikä hallitusta tarvitsisi konsultoida uuden kenkähyllyn pystyttämisestä).

edit: Nyt kun useammat kuvat katsonut noista longwingeistä niin pakko todeta, että ei se lesti(kään) kyllä niin hyvältä just niissä näytä..
Viimeksi muokannut joona, 01 Tammi 2013, 22:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lueskelin tuossa nopeasti SF:n meermin-keskustelua (http://www.styleforum.net/t/277707/meer ... brand/3615) ja tuli mieleen..

Mitäs mieltä jengi on tuonkaltaisesta kimppatilauksesta...

Eli on otettu malliksi JL:n Phillip II ("Essentially, it will be made to look exactly like the JL Phillip II")

Kuva

Nahat on ilmeisesti hankittu samasta mesta kuin mistä JL hankkii omansa, ja jotenkin hymähdin toteamukselle "I'm working on getting the exact same kind of laces."

Eli onko nämä kengät nyt sitten ikään kuin "Homage"-versio JL:n Phillipistä?
^ Samaa mieltä. Sinänsä museum calf on kyllä nättiä (itellä on avainkotelo ja lompakko siitä) ja kiva, jos useammat kenkävalmistajat alkaisi tarjoamaan siitä kenkiä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.