tzeitzei kirjoitti:
jjuuuso kirjoitti:Okei, kiitos!

Miten lesti istuu suomalaiseen lättäjalkaan? Onko E tarpeeksi leveä vai olisiko syytä harkita leveämpää lestiä?


Nuo olivat omaan räpylään auttamatta liian kapeat. En pystynyt edes seisomaan ne jalassa, kävelystä puhumattakaan. Vertailun vuoksi Loaken Aldwych samassa koossa istuu kuin hansikas.Meerminit ovat omaan jalkaan myös liian kapeat, kun taas Loaken Capital- tai C&J:n 341-lesti istuu samassa koossa hyvin. Suosittelen suosiolla unohtamaan varsinkin Hiro-lestin, mikäli et omaa kapeaa jalkapohjaa.
Kengissä esteettisesti parhaat vaihtoehdot eivät meinaa istua lättäjalkaan. Hiro taitaa olla normaali Meerminin lestien luokituksella. Se on myös siistein niistä. Vaihtoehto on tietysti ottaa kokoa suurempana tai sitten kärsiä kauneuden puolesta ja toivoa nahan antavan periksi hieman. Yrityksen ja erehdyksen kautta on löytynyt sopivia vaihtoehtoja.

Eniten ärsyttää, että koot vaihtelee pahimmillaan saman valmistajan kengissä puhumattakaan eri valmistajista. Jotenkin huvittavaa, ettei vielä 32 vuoden ikään mennessä oikeastaan edes tiedä, mitä kokoa käyttää kengissä, kun on eri kengissä niin erilaiset koot. Helpoin tapa löytää sopivat kengät on kivijalassa asiointi.
^ Mulla on C&J:n Grasmeret ja Pembroket samassa koossa, näissä malleissa ainakin virallisesti sama lesti ja sama nahka mutta vuoden-parin käytön jälkeen Pembroket tuntuu vähintään puoli kokoa tilavammilta. Hyvin tyytyväinen kyllä molempiin, tulee vaan jälkimmäisiä sit käytettyä usein paksumpien sukkien kanssa tjsp.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.