EDIT: Lisäsin myös hupparit otsikkoon.

Meleeratun harmaalla loopback-svetarilla ei yksinkertaisesti voi mennä vikaan.

Itsellä käytössä Uniqlon halpisversio parin vuoden takaa, ehdottomasti yksi suosikkivaatekappaleitani:
Kuva

Uniqlon nykyinen malli ei ole omaan silmääni ainakaan kuvan perusteella yhtä nätti:
Kuva

Mr. Porterilla sen sijaan on hyvännäköistä valikoimaa: Sunspel / NN.07 / Maison Kitsune / Acne / Band of Outsiders / J.Crew / Saturdays Surf / LVC

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut reiska, 26 Helmi 2013, 17:03. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Harmaalla ei voi kyllä mennä vikaan, itsellä käytössä herringbone -Reigning Champ.

Kuva

Ehkä toiselle samanlaiselle olis käyttöä vielä. RAGLAND kiinnostaa näissäkin, mutta esim muuten kiinnostava LVC kustantaa liikaa. Mun silmiin tää on niin piestävä vaate, ettei saa maksaa mansikoita.
RAGLAND!

Jos tulee stadissa vastaan edullinen harmaa raglanhihainen vahvikekolmiolla niin pistäkää ihmeessä vinkkiä, myös muut perusvärit kiinnostaa. Plussaa jos on vielä 100% puuviillaa, mutta pieni määrä polyesteria ei ainakaan mulle ole sweatshirtin kohdalla mikään deal breaker. Kluuvin Brothersista ei löytynyt eikä Zarasta tai weekdayssistä kun n. viikko sitten etsin. En löytänyt myöskään kämpin H&M:stä, mutta sitä en ihan niin tarkasti jaksanut koluta.

H&M:ssä oli ainakin joku viininpunainen ja Zarassa harmaa, joka tosin ei ollut raglanhihainen. Molemmissa taisi olla joku 15-10% polyesteriä.
No mutta tuohan on hyvä, seuraavalla kerralla voi sit kaikki lähteä yhtenäisesti pukeutuneena keitolle. Uppoaa varmaan siellä siltasessakin sit yleisöön paremmin.

Alaosaksi fleece-shortsit...
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.