voi olla että jo vanha juttu, mutta silmään osui tällainen Peak Performancen paitatakki josta tuli heti vahvat kompassilätkä-vibat. tutkin lisää ja esim. alla olevat parka ja kenttätakki jatkaa samaa linjaa. ihan ymmärrettävä suunnan muutos funktionaalisia tekstiilejä painottavalle ulkoiluvaatebrändille joka hakee lisää myyntiä mutta onhan tää nyt aika selkää mitä yritetään tehdä.

Kuva
Kuva
Kuva
https://www.hs.fi/talous/art-2000006140570.html Prismat ja Tokmannit jyrää vaateskenessä.

Suomalaiskuluttajien makua sen sijaan määrittelee erityisesti yksi kriteeri, ja se on hinta. Esimerkiksi ilmastovaikutukset eivät ostoskorissa juuri paina – ainakaan vielä.

Tämä on mielenkiintoista. Muuhun voidaan panostaa, mutta ei vaatteisiin. Vaatteen alkuperä tai eettisyys ei kiinnosta. Toivottavasti jossain vaiheessa kertakäyttömuodin määrä vähenee.
^ tilastoa "vääristää" varmaan lasten vaatteet, sukat ja alusvaatteet melkoisesti. Osa perheellisistä nyt vaan on, tai ainakin luulevat olevansa, niin kiireisiä, että kaikki on saatava yhdellä kertaa, millään muulla ei ole mitään väliä.
Mututiedolla sanoisin, että on paljon perheitä, jotka panostavat lastensa pukeutumiseen paljon enemmän kuin itsensä. Tietyillä kotimaisilla lastenvaatemerkeillä menee todella lujaa.
holipompeli kirjoitti:Mututiedolla sanoisin, että on paljon perheitä, jotka panostavat lastensa pukeutumiseen paljon enemmän kuin itsensä. Tietyillä kotimaisilla lastenvaatemerkeillä menee todella lujaa.Joo itsekin joskus ihmetellyt, kun vanhemmat vetää piuruverkkareissa ja crocreissa, ja sitten skideillä kaikki vermeet esim. MiniRodinilta. =). Ei oikein aukea, mutta jokainen "tyylillään".
^ ^^ on on ja jossain määrin fiksuakin koska vain niillä on jämyä. Mutta pahimmillaan siellä joukossa tyhmyys tiivistyy jos jossain, mammat repii rättejä käsistä/vaunuista ja hyvä ettei silmiään toistensa päästä nettikirppareilla ja alennusmyynneillä. ;)
Ilmiö on varmaan ihan sama kuin liikunnallisuus ja omat harrastukset jää koska voihan niitä toteuttaa lastenkin kautta.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.