Sininen takki liian lyhyt, housut liian tiukat kuten myös keskimmäisellä. Takit liian kireät kaikilla. Staattinen poseerauskuva näyttäisi varmaan hyvältä, mutta liikkeessä ja arkielämässä huomaisi vaatteiden liian pienen koon.
jatketaan pidemmälle suohon...oma kokemus mm. bulevardin liikkeistä erityisesti nimeltämainitsemattomasta vaatturiliikkeestä on se, että yritetään myydä juurikin tuota pallinhalkaisijamallia. Vähän samaan tapaan kuin Halosella myytäisiin pari kokoa liian iso puku, koska se on mukavampi. Olen muutamaankin otteeseen joutunut selittämään, että takista pitää päästää selästä, koska se tulee aivan oikeaan käyttöön eli povitaskuun pitää mahtua työnanatajan nokia ja toiseen luotto- ja käyntikortteja. Lisäksi olisi vielä mukavaa, että solmiokin mahtuisi takin alle ilman X kuviota vatsalla sekä se, että verenkierto säilyy munissa istuessakin. Myyjä on naureskellen maininnut, että ammattilainen myy mieluummin liian pienen kuin suuren. Ei nyt sen puoleen liian suurta vahinkoa ole omalle kohdalle sattunut (eikä varmaan ongelma suurelle osalle porukasta täällä), mutta esim. juuri näille ensimmäistä pukuaan ostaville yliopilaille yms.
Klinsmannin khakit

if he was looking to enhance his American bona fides a bit more with his opening-match outfit, he made a wise choice. Khakis were invented by the British but perfected by the Americans, an expression of postwar Greatest Generation male comfort tinged with the dark, untold stories of a military past.
Tilasin Calirootsilta takin, joka osoittautui liian suureksi.

Tuonne pitää ilmeisesti itse hoitaa palautus, millä lähetysfirmalla on edullisinta lähettää Suomesta? Omaan piikkiin siis taitaa mennä postikulut.

Kiitos!
Itsekin pähkäilin tuota palauttamista kun tilasin briteistä kamaa ja posti taitaa olla se helpoin vaihtoehto. Astelee vaan lähimpään postiin rättien kanssa ja asiakaspalvelu neuvoo boksien, painorajojen, lappujen täytön kanssa jne.

Max 5kg paketti ulkomaille taisi olla noin 30e mikä on hiukan ikävää.
Laitoin paketin menemään Tukholmaan pari viikkoa sitten. En muista, paljonko takin lähetys maksoi tai paljonko on maksanut aiemmin, mutta muistaakseni Itellan hinnat ulkomaille on jossain vaiheessa vähän halventuneet. Ehkä jotain 20€:n luokkaa nyt, ei ottanut sydämestä.

Jäänyt mieleen, kun noin 5 vuotta sitten palautin farkut Englantiin. Postitus farkuille 35€.
Muutama viikko sitten biddailin erästä auctionia Ebayssa. Tavara oli myynnissä sufu:n foorumeilla samaan aikaan.

Laitoin omasta mielestä ihan kohtuullisen tarjouksen foorumeilla ja korottelin Ebayssa loppuun asti kunnes oma raja tuli vastaan. Hävisin Ebay:n tarjouskilpailun tyyliin +1 feedbackin tarjoajalle, joka aina nosti hintaa. Pari päivää tuosta tuli foorumeilla viestiä, että on edelleen kaupan ja saan sen hintaan x. Melkein sama hinta kuin olin Ebayssa valmis maksamaan korkeintaan.

Voisin melkein vannoa, että korotteli hintaa Ebay:ssa omalla toisella tunnuksella mieleisekseen, kun hintavarausta ei oltu asetettu. Miten paljon tuota harrastetaan Ebayn hintojen nostamista omilla tunnareilla harrastetaan? Sanoin kyllä myyjälle, ettei kiinnosta enää. :D
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.