Tuolla suittariketjussa olikin jo vähän aiheesta jauhettu, mutta mietin et näin talven kynnyksellä peacoateista olisi enemmänkin keskustelua.

Itsellä ei ole pariin vuoteen moista ollut, mutta tälle talvelle taas vähän kuumottelisi. Haluaisin kuitenkin ehkä jonkun hieman napakammin leikatun kuin Schotit, Saint Jamesit ja vastaavat.

Billy Reidillä on tähän mennessä hienoin vastaan tullut, mutta tämän hetkinen hinta (900e shiiieeeeeit) ei oikein mahdollista poistoa. Porterin alejen odottaminen lienee ykkösvaihtoehto (puoleen hintaan voisin poistaa), mutta saattaapi olla et menee käsistä. Reidiltä oli myös Skyfallissa vilahtanut pcoat, mutta tämä malli toimii itselle ainakin paremmin.

Kuva

Muita varteenotettavia vaihtoehtoja?
bowtiepasta kirjoitti:Porterin alejen odottaminen lienee ykkösvaihtoehto (puoleen hintaan voisin poistaa), mutta saattaapi olla et menee käsistä.


Muistatteko, koska nuo alkoivat viime vuonna, oliko kenties joskus jouluun alkupuolella? Itse odottelen lähinnä muutama uusi neuletakki mielessä.
Periaatteessa tollainen Billy reidin tapainen vähän modernisoitu tulkinta ehkä eniten kiinnostaa, mut toi iron heartin versio kyl rupes myös kuumottelemaan.
bowtiepasta kirjoitti:Periaatteessa tollainen Billy reidin tapainen vähän modernisoitu tulkinta ehkä eniten kiinnostaa, mut toi iron heartin versio kyl rupes myös kuumottelemaan.


Iron Heart on erittäin hieno. BR:n taskut tuntuvat vähän liiaksi tuohon pieneen mittaan ahdetuilta.
Iron Heartin peacoat näyttää erittäin asialliselta - se kun on pelkistetyin ja lähimpänä (ts. imitoi) alkuperaäisiä jenkkimalleja. Nyt herääkin kysymys: miten se eroaa jostain Schottista tai Sterlingwearista muutoin kuin kukaties aavistuksen kapeammalla leikkauksellaan ja paremmilla materiaaleillaan?

Se että se on japanilainen (edit. voi olla korealainenkin, vitustakos näistä tietää - brittien olis pitänyt hoitaa keltainen vaara kunnolla jo boksarikapinan aikaan) ja siten Must Have Item ei kelpaa selitykseksi.

Malli on muuten aivan vammaisen idiootin näköinen, joku vitun fedorakin tai mikä llie päässä - huvittavaa kun hattua ei pilkata kun se on jonkun japsin päässä. Toi on ihan yhtä derp ku pahimmat iGentit kaurisilmeineen.
Ironheartin takki näyttää pätevältä, mutta jotenkin nappien pystyrivit vaikuttaisivat olevan liian lähellä toisiaan. Hinta on järjetön IMO. Hyvää tuossa on se, ettei takkiin ole lisätty mitään paikka/kansitaskuja, jotka eivät paecoatiin kuulu. Ainoastaan viistotaskut kuten tuossa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.