Onko porukalla kokemuksia Kamakuran paidoista? Aika hyvännäköisiä paitoja sopuhintaan. Näiden kotisivuilla tosin on niin paljon eri vaihtoehtoja ja malleja ja istuvuuksia että meinaa mennä vähän sekaisin: https://kamakurashirts.com/

Carlillakin on ihan ok valikoima näitä: https://www.careofcarl.fi/fi/varumarken ... hirts.html

Nämä ovat ymmärtääkseni aika tyköistuvia, varmaan mallista riippuen, mutta kovasti näitä kehutaan internetissä. Komea kaulus, hyvä kangas, hinta-laatu spot on. Esim. Typical Contents rankkaa ykköseksi https://www.typicalcontents.com/article ... down-shirt

Kuulisin mieluusti kaikki kokemukset ja vinkit eri malleihin liittyen!
Tosiaan etenkin hintaansa nähden hyviä paitoja, täältä löytyy kokemusta osastoista Sport, Vintage Ivy ja pari ice cotton -trikoopaitaa kesäksi. Kannattaa tsekata mitat tapauskohtaisesti koska noiden Tokyo- ja NY-sarjojen välillä on iso ero ja joissain erikoisimmissa malleissa mitoitus voi olla ihan omanlaisensa (yksi harmaa pikeekankainen on koossa S, muuten olen aika standardi 16/41 ja noissa Japanin kirjainkoissa L).

Ei ole tullut nyt tilattua lisää paitoja hetkeen, mutta pari vuotta sitten suoraan Kamakuralta Japanista tulleisiin paketteihin rapsahti sitten tullit päälle käytännössä aina.
Hyviä vinkkejä, kiitos!

Pistin Care of Carlilta tulemaan yhden valkoisen OCBD:n, asiakaspalvelu tiesi kertoa että kyseessä on Sport-mallisto ja New York Slim Fit -leikkaus. Mahtava kyllä tämä mallien moninaisuus, luulisi löytyvän sopiva. :D Kokotaulukon mukaan pitäisi olla hyvä mutta vasta päällähän sen sitten huomaa, Carlin ja Kamakuran oma mittataulukkokin kun vähän erosivat toisistaan mutta menen vielä virhemarginaaleissa. Palautus ainakin onnistuu helpommin kuin Japaniin.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.