And the winner is......
KAFF

Onneksi olkoon!

Taas se aika vuodesta! Korona vuotenahan etäilyjen ansiosta vaatteet ei ole kulunut juuri ollenkaan. Tässä on siis hyvät lähtökohdat kisailuun saituritittelistä vuodelle 2021.

Lainatut ohjeet:
"Eli siis, tässä klubissa pidättäydytään kaikista vaate/rätti/kenkäpoistoista. Sallittuja ovat perusasusteet (kalsarit, sukat jne), urheilu/harrastekamat (käyttäkää harkintaa, esim juoksukamat periaattees ookoo mutta jos hankkii jotku Gyakusout vähä urban runningiin ni pois klubista mars), vaatteiden muokkaukset, korjaukset jne. Koska tää ketju nyt tuli vähän myöhässä ja ehkä yllättäenkin, niin sallittakoon nyt esim tällä hetkellä ebayn watch listilla olevat tai muuten vaiheessa olevat hankinnat, mutta ei uusia ostopäätöksiä. Jos tarttee selvennyksiä sääntöihin niin kysykää, mut luotan et idea on hallussa porukalla. Porsaanreikien metsästyksestä tippuu samantien pois klubista.

Panoksena taas se, et häviäjät kustantaa voittajalle bissen/gt:n per naama jossain miitissä/trunkissa/mitänäitänyton."

Ilmoittautumiset ketjuun niin lisäilen jengiä sitä mukaan listalle.

Mukana:
dp1 (ulkona 25.1.)
mbch (ulkona14.6)
James (ulkona)
Spectator (ulkona 10.2.)
chr (ulkona)
Kaff (WINNER)
Viimeksi muokannut dp1, 18 Loka 2021, 18:00. Yhteensä muokattu 10 kertaa.
Pakkohan se on olla mukana koska krooninen rahapula antaa tarjoaa hyvät edellytykset voitolle. Viimeisin kunnon poisto oli elokuussa kun ostin Stonarin neuleen ja Asketin collegen.
Entä jos hankkii vaan jotain aske(e)t(t)ista? :)

Tuollainen kielto toimii itseään vastaan joten itse aion tehdä päinvastoin ja kuluttaa enemmän! Koronasta elpyvä talous tarvitsee kuluttamista, aion myös suosia kotimaista mahdollisuuksien mukaan.
Näihin lähteminen on klassinen virhe.

Toisaalta kuluvana vuonna en poistellut alusvaatteiden lisäksi oikeastaan kuin Acronymin pitkän goretex-rotsin, mustan Stonarin paitatakin ja parit Addun 4D:t joten count me in.

ps. Juoksen kuitenkin edelleen lähemmäs 1500km vuodessa Gyakusoussa joten pidätän oikeuden.
Fillareitahan ei lasketa tai pyöräilykamaa.

Vaatteita ei juuri ole suunnitelmissa, mutta uusi Gravelpyörä luokkaa 3T Exploro tai Ridley Kanzo Fast on hankintalistalla. Saattaa kyllä mennä työsuhde-etuna, joten sitäkään ei lasketa. :)

Siis count me in!
Viimeksi muokannut James, 04 Tammi 2021, 16:52. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
kuoris kirjoitti:Entä jos hankkii vaan jotain aske(e)t(t)ista? :)

Tuollainen kielto toimii itseään vastaan joten itse aion tehdä päinvastoin ja kuluttaa enemmän! Koronasta elpyvä talous tarvitsee kuluttamista, aion myös suosia kotimaista mahdollisuuksien mukaan.

Sama, nyt jos koskaan pitää painaa kaasua. Yhteisen hyvän vuoksi!
no eihän tällaista ihan hampaitapurren vakavasti
kannatakaan ottaa nim. ruhtinaalliset 8 päivää 2019.

Voidaanhan tähän tehdä toinen lohko jossa lasketaan kuka tuhlasi eniten 2021. Sille myös välietappi vaikka viistonnia:):):)
Uusia vuosia vaan täältä koneen äärestä. Aika hyvin on kaappi nyt täynnä, ei mitään selkeitä puutteita. Kenkähommassa kun pääsin pari vuotta sitten maaliin enkä sen jälkeen lisää ole ostanut. Taidan siis lähteä tähän oikeasti niin, että ei mitään uutta koko vuoteen.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.