JJV kirjoitti:^ ikävä kyllä ainakin nappiksien osalta. Siinä kohtaa kun Nike alkoi lisäämään flywireä, "sukkaa" ym teknologiaa kenkiin, nousi hinta taivaisiin.


Tää on muten itelleni alati kasvavan vitutuksen aihe. Nike ja jossain määrin Adidas tuntuisi keskittyvän enemmän kaikenmaailman kehitysmaakollaboraatioihin, jotka ovat kiistämättä aika siistin näköisiä mutta konkreettinen toteutus on edelleen sitä indokiinatasoa. Erityisesti jotkut Gyakusou mallit on mielestäni suunnilleen parhaan näköistä mitä juostessaan voi päällään pitää ja ACG mallisto myös kiinnostellut mutta vituttaa kun hinnat on sitä tasoa, että pitäisi olla se MiUSA tai MiJ -lappu niskassa.

Joku Nike taitaa rypeä niin syvällä hikipajaimagossa, että ovat ajatelleet ettei sieltä nouseminen maksa itseään koskaan takaisin.
Jos on aikeita ostaa jotain brittikaupoista niin nyt alkaa olla hetki, punnan kurssi tippuu hyvää vauhtia kun Brexit lähestyy.

edit: hieman epätodelliselta tuntuu mutta brexit on nyt totta. paypal vinkumaan
Harmi, että kerkesin omat tilaukset laittamaan alkuviikosta Endille. Mutta niin näyttäisi euronkin kurssi tippuvan, joten hyöty punnan romahtamisesta jää valitettavan pieneksi.
Malford of Londonilla taas kesäalet kiihtyy.

Koodilla Summer60, extra -60%.

Mm. Hardy Amiesin irtotakkeja (ja myös pukuja), joitakin Drake'sin ja Christian Kimberin taskuliinoja, Ralphin indigo popover work shirt ja muuta varsin sopuhintaan...
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.