Tänne keskustelua/kuvia/mitävaan denimistä!


Kuva
Kuva
Kuva
Ylläolevat Rogue Territoryn tumblrista napattuja. Kellään kokemusta firman kamoista?
Viimeksi muokannut J-B, 02 Marras 2012, 00:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
J-B kirjoitti:Kuva


Härskisti heti ohi aiheen, mutta noi vasemmalla olevat strichtarn housut (+ joku läpyskä duckhunter/frogskin camoa) on todella päräyttävät.
uros kirjoitti:Onko tämä myös chambray-ketju samalla?


Joo.

Muistelisin, että Pepe mainitsi joskus, että APC:n mitoitus olis jotenkin muuttunut kun tuotanto siirtyi Macaosta Kiinaan tms. Onko todella näin? Entä onko jollakulla kokemusta APC:n Petit New Standardista. Vähän tarttis reiteen enemmän tilaa kuin PS tarjoaa, mutta kapeella lahkeella kuitenkin. Toisaalta vähän jämäkämpikin denim houkuttais...
J-B kirjoitti:
uros kirjoitti:Onko tämä myös chambray-ketju samalla?


Joo.

Muistelisin, että Pepe mainitsi joskus, että APC:n mitoitus olis jotenkin muuttunut kun tuotanto siirtyi Macaosta Kiinaan tms. Onko todella näin? Entä onko jollakulla kokemusta APC:n Petit New Standardista. Vähän tarttis reiteen enemmän tilaa kuin PS tarjoaa, mutta kapeella lahkeella kuitenkin. Toisaalta vähän jämäkämpikin denim houkuttais...En ole varma mitoituksen muuttumisesta, mutta viime talvena sovittaessani koot tuntuivat yhtä pienemmiltä kuin aikaisemmin.

Itseäni kiinnostaisi myös kuulla, jos jollakin on kokemusta Petit New Standarsdista. Viimeksi Beamhillissa käydessäni ei ollut kuin suuria kokoja tarjolla, joista ei saanut käsitystä mallin istuvuudesta. Olen ymmärtänyt, että mallissa olisi nimenomaan hieman väljemmät reidet ja korkeampi rise kuin Petit Standardeissa. Tämän perusteella malli vaikuttaa oikeastaan juuri hakemaltani.
Pepe kirjoitti:Olen ymmärtänyt, että mallissa olisi nimenomaan hieman väljemmät reidet ja korkeampi rise kuin Petit Standardeissa. Tämän perusteella malli vaikuttaa oikeastaan juuri hakemaltani.


Sama homma.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.