Tollasia lifters cuttejahan on vaikka kuinka, mutta yritäpä löytää korkeavyötäröisiä laatufarkkua hoikkaläskille. Eli ei ylimääräistä kangasta perseessä tai reisissä.
Fossé Colline kirjoitti:
Tadu kirjoitti:Tollasia lifters cuttejahan on vaikka kuinka, mutta yritäpä löytää korkeavyötäröisiä laatufarkkua hoikkaläskille. Eli ei ylimääräistä kangasta perseessä tai reisissä.

Tuputan aina samaa merkkiä, mutta tämä voisi olla ihan pätevä: https://blackhorselane.com/collections/ ... o-selvedge

Kuvien perusteella epäilen, että istuu juuri epämukavasti lantion ja vyötärön välillä, josta käytössä liukuu sitten lantiolle ellei vyö ole epämukavan kireällä. Voin olla väärässä. Täytyy tutkia tarkemmin. Kiitti!

Oma keskivartalo saattaa olla liian epämääräinen.
Onko heittää ehdotuksia chambray work shirtistä? Iron heartin IHSH-222-IND fittaa todella hyvin, mutta kaipaisin 100% puuvilla chambraytä. Onko jakaa kokemuksia esim Buzz Rickson, Freewheelers tai muiden evalmistajien inhimillisesti hinnoiteltujen (<200€) paidoista? En kaipaa täydellistä boxi reproa vaan saisi olla vaikka hienoisesti slimmattu kuten IH.
Tilasin Cultizmista testiin nuo Japan Bluen J401 Classic Straight -farkut. Melkein hyvät, mutta ei siltikään. Ei tuotteen mitat vastannut ihan kokotaulukkojen mittoja. Materiaali kyllä todella hyvän tuntuista ja muutenkin hyvän näköinen malli, lantiosta vaan vähän liian tiukka.

Sen sijaan samalla tuli tilattua alennuksesta Tellasonin MiUSA vuorattu farkkutakki 16.5oz japanilaisesta selvedgefarkusta. Tuossa meni koko kohdalleen ja erittäin jämäkkää ja laadukkaan tuntuista denimiä viileämmille keleille.

Kuva
Brut lanseeraa omat farkut ja ennakkotilauksena saisi aika kohtuullisella 185€ hinnalla:
https://brut-clothing.com/brut-denim/

Kuva

Front riseä ei ole mainittu koko taulukossa, pitäisi varmaan se kysyä erikseen jos lähden tilaamaan. Leg twist vaikuttaa aika hurjalta, mikäli puristeja kiinnostaa.

Näin muuten olen ollut järkyttävän tyytyväinen niihin Uniqlon viimeisimpiin selvedge-farkkuihin. Pitää ehkä tilata varastoon muutama pari.
Laitoin Brutille pari päivää sitten viestiä tarkemmista kokotaulukoista, jos vastaavat niin jaan mieluusti. Aiempi kokemukseni liikkeestä on kyllä kaiken kaikkiaan varsin huono, ovat lähettäneet kahdesti aivan vääränkokoisen tuotteen ja maksaneet postituksia takaisin hyvin nihkeästi.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.