Jooh, vuosi taas vaihtunut ja ainakin itselläni selkeät talouden elvyttämistalkoot/kellokassan kartuttaminen edessä. Säännöt kopsittu jostain keljän vuoden takaa mut edelleen relevantit. Mukana!

Eli siis, tässä klubissa pidättäydytään kaikista vaate/rätti/kenkäpoistoista. Sallittuja ovat perusasusteet (kalsarit, sukat jne), urheilu/harrastekamat (käyttäkää harkintaa, esim juoksukamat periaattees ookoo mutta jos hankkii jotku Gyakusout vähä urban runningiin ni pois klubista mars), vaatteiden muokkaukset, korjaukset jne. Koska tää ketju nyt tuli vähän myöhässä ja ehkä yllättäenkin, niin sallittakoon nyt esim tällä hetkellä ebayn watch listilla olevat tai muuten vaiheessa olevat hankinnat, mutta ei uusia ostopäätöksiä. Jos tarttee selvennyksiä sääntöihin niin kysykää, mut luotan et idea on hallussa porukalla. Porsaanreikien metsästyksestä tippuu samantien pois klubista.

Panoksena taas se, et häviäjät kustantaa voittajalle bissen/gt:n per naama jossain miitissä/trunkissa/mitänäitänyton.

Ilmoittautumiset ketjuun niin lisäilen jengiä sitämukaa klubiin.


Mukana:
- kuoris - VUODEN 2019 SAITURI JA JÄRKIOSTAJA

- mbch (ulkona est 15.6. - kesto ~ 6,5kk)
- Kaff (ulkona est 5.6. - kesto ~ 6kk)
- Eturaivo (ulkona est. 28.1. - kesto 24pv)
- James (ulkona est. 27.1. - kesto 23pv)
- Vapahtaja (ulkona est. 16.1. - kesto 11pv)
- dp1 (ulkona est. 12.1. - kesto 8pv)
- DonL (ulkona est. 8.1. - kesto 4pv)
Viimeksi muokannut Kaff, 18 Kesä 2019, 07:37. Yhteensä muokattu 20 kertaa.
Viime vuoden poisto lähti täysin käsistä ja uusiksi meni sneakerikaappi, pukukaappi ja aika lailla kaikki rotaatiossa olevat rotsit ja farkut, joten ehdottomasti mukana.
Juu yks bisse sinne tänne......

Ei tässä olekuin yksi boottipari hankinnassa kun vaan löytyy kohdalle. Mikäli ei sitten tule sellaista uutta työtä vastaan joka vaatisi pukuhankintoja niin eiköhän sitä hetken pysty ilman ostoksia olla. Vuotta ei varmasti kestä, sen voin luvata, mut jos vaikka puoli vuotta:) Opiskelijan kukkarolle se tosin tekisi enemmän kuin hyvää.

Mukana siis myös.
Viimeksi muokannut dp1, 04 Tammi 2019, 16:54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Onnea kaikille yrittäjille! :D

Spectator kirjoitti:100% en messissä enää näissä :D

Sama. Viime vuosi oli hiljainen poistojen osalta. Vähemmän ostoksia ja ylimääräinen myyntiin. Ei mitään kaduttavaa. Jos ostan jotain, niin pyrin lahjoittamaan tai myymään vastapainoksi pois. Säilyy tasapaino. Viime vuonna hävitin enemmän kuin ostin.
Itel puoli vuotta mennyt kunnianhimoisesta 5 vuoden lakosta mut tankkasin kyllä aika hyvin. Korjaus/tunaus ammattilaisella ok mut toi alusasujen osto on lipsumista imho.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.