Myös vanhaa kunnon Chelsea Leather Foodia voi tuputtaa. Mutta käytön opettelu kannattaa ehkä tehdä jollain vähän vanhemmalla parilla. Vaaleemmissa väri tummuu vähän. CLF:llä saa kyllä elvytettyä nahan. Ite oon huomannu, että paras tulos sillä saavutetaan kun antaa tökötin imeytyä oikeesti vaikkapa viikon päivät. Näin kaikki vahamaisuus ehtii kaikota pinnasta kengän sisuksiin.
Kuuluukohan asiaan vai onko valmistusvirhe, kun ommel ei kulje reunoksen keskellä vaan menee lähes yli? Onko vaikutusta kengän kestävyyteen? Kyseessä Vibergit.

Kuva
Sanoisin että ihan on normaalin rajoissa, eikä vaikuta kengän kestävyyteen tai uudelleenpohjattavuuteen mitenkään. Hienot bootsit!
chr kirjoitti:Sanoisin että ihan on normaalin rajoissa, eikä vaikuta kengän kestävyyteen tai uudelleenpohjattavuuteen mitenkään. Hienot bootsit!


Hyvä homma, kiitos infosta - ei tarvitse ryhtyä palautusrumbaan.
On tuo silti kosmeettinen vika ja jos maksoit täyden hinnan, voisi ainakin ottaa yhteyttä ja kertoa viasta (=pyytää jotain alennusta). Tuossa on tikkikone selvästi irronnut kengän reunasta muutaman millin. Rakenteellisesti ei mitään merkitystä, lähinnä kosmeettinen haitta.
Voikos tuota Horweenin Chromexelia mitenkään kiillottaa? Jos voi niin miten se käyttäytyy käytössä?

Yleistähän noiden kiillotus ei tunnu olevan kun ei ystävämme googlekaan juuri kerro.
Jos Chromexcelissä tai muussa rasva- tai öljypitoisessa nahassa on parkitsemisen yhteydessä siihen ympätty rasva jäljellä, se ei varsinaisesti kiillotu vaan lankki "luistelee" päällä.
Chromexeliin voi käyttää Saphirin Renoa jolla saa sellaisen kevyen kiillon. Varsinaisella chromexel-cremellä tulee enemmän mattapinta.
Tää on varmaan aika long shot mutta kokeillaan. Onko kukaan sattumalta vaihdattanut Commoneihin/Butteroihin tms. Margom-pohjalla varustettuihin tennareihin pohjia?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.