Eihän tuo ole kuin hioo pohjan tasaseks, liimaa uutta pohjaa ja prässää kiinni. Kannalliseen kenkäänkin löytyy esim. Vibramin minilugia myös puolipohjana. Ei vaadi siis tikkausta. Kaikki lisäys pohjaan vaan muuttaa kengän käyttäytymistä, joten kovin paksua ja jäykkää ei kannata laittaa ja toisaalta liimauskaan ei välttämättä kestä vaikka kuinka prässäis.

Tietääkseni Erwingillä aika kiva pohjavalikoima Vibramia ja red wingiä josta valita.
Mites tota bootsien pohjaa tulis tuoltaa? Tai reunaa tarkemmin.

Noi Oakstreetin Trenchien reuna selkeästi kärsii märistä keleistä. Huolletaanko parafiiniöljyllä tai vastaavalla?

Kuva
Itse hoidellut noita reunoksia sellaisella mehiläisvahapohjaisella nahkarasvalla. Jää kuivaessa vähän paksumpi ja sitkeämpi vahakerros, joka hylkii vettä mukavasti.
U-Haul kirjoitti:Itse hoidellut noita reunoksia sellaisella mehiläisvahapohjaisella nahkarasvalla. Jää kuivaessa vähän paksumpi ja sitkeämpi vahakerros, joka hylkii vettä mukavasti.


Okei! Täytyy pistää korvan taakse.
Kuva

Leikin ensimmäistä kertaa Fiebingsin väreillä, oxblood on sävy. Kengästä värjätty ainoastaan kärkiosa.
tucin kuvasta tuli mieleen, että onko syytä asennuttaa eyeletit Redwingin Weekender chukkiin? Onko kokemusta miten kauan pelkät reiät kestää? En mitenkään tosi kireään vedä kenkiä, mutta reiät on jo venyneet soikeiksi ja RW:n keltainen karkea nauha hiertänyt urat mokkanahkaan.
Kuva
^ eBaysta saa eyelet kittejä tilattua helposti, joten kokeilu onnistuu helposti. Lähinnä varmaan huolestuttaa se, että jos asennus jää vähänkin vaille, niin terävät reunat hajottavat sitten kengännauhoja tosi tiuhaan. Suutarikaan ei työstä pitäisi paria kymppiä enempää ottaa.
Tähän liittyen kiinnostaa onko jengi vaihtanut / vaihdattanut noita eyelettejä? Minkälainen operaatio?
Kiinnostais vaihdattaa uusista bootseista messinkiset gun metaliin.
Kolmeen pariin oon vaihdattanut, muistaakseni edullisimmillaan oli 2e/pari. Aldeneihin operaatio oli kuulemma aika työläs, siinä toki oli sinne sisäpuolelle iltin suojaksi ommeltu nahkareunus, mitä Vibergeissä ja Red Wingeissä ei sitten puolestaan ollu.

Hyvä myös varmistella että löytyyhän vaihtajalta varmasti sopivan kokosta ja sävystä eylettiä mitä vaihtaa tilalle.
Nice, kuulostaa lupaavalta. Kysäisinkin jo Ervingiltä ja pitäis onnistua. Täytyypä mittailla noi eyeletit ja kysästä löytyiskö sopivia.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.