Haastavaa kamaa tulevan malliston lookbookissa. Mm. haalari ja lappuhaalari:

Kuva

Kuva

Kuva

Tää rotsi sen sijaan kiinnostaa. Kun nyt selviäisi, että näyttääkö se vain denimiltä. Valkoinen logo viittaa johonkin tekniseen:

Kuva
^ taitaa olla samaa luokkaa ebayn kanssa. raha liikkuu paypalin kautta joka tarjoaa suht avokätisen ostajansuojan. jos myynti-ilmo on edes jotenkin siisti ja kommunikointi myyjän kanssa toimii niin siitä vaan. plussaa tietty jos bought & sold näyttää jotain muuta kuin nollaa
Stonari tuntuu nauttivan futispiireissä "nuoren sukupolven" koutsien luottamusta, tunnetuista mm. Guardiola, Klopp ja Koeman tunnustaa usein kompassia.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Ei ehkä ihan tämän ketjun juttuja mutta lähellä: CP Companyn takeista kellään kokemuksia? Nyt alesta olisi tarkoitus ostaa T-Mack jacket, vai kannataako sijoittaa rahansa Stone Islandiin?
Tonnin anorakki hieman kuumottelee, mutta toisaalta tolla hintaluokalla lähtisin jostakin syystä ennemmin vilkuilemaan jo Acronymin puolelle. Ei sillä että ois mitään akuuttia tarvetta hankkia takkia.

Kiiltävät polyesteritakit naurattaa. Toppapaitakin ihan nätti, vaikkakin omaan makuun hankala väri. Oliks tää jotenkin suppea mallisto? Aiempien vuosien SISPit tuntuu jotenkin mielenkiintoisemmilta.
^Ainakin perusmallistoa tulee vähitellen lisää, luultavasti näitäkin siis. Eihän tuolla ole edes mitään accessories-puoltakaan vielä paitsi noihin monoihin löytyy linkit looks-kategorian kuvista.
Vähän haastaviahan noi kieltämättä on. Eipä tosin nykyisenkään sesongin kamoihin oisi voinut pukeutua varpaista päähän ilman että olisi näyttäny joltain post-apocalyptiseltä warriorilta.

Yksittäisinä vaatekappaleina noista varmaan löytyy ihan asiallista tavaraa. Saatavuus tosin varmasti taas on mitä on.

Itse on vähän hurahtanut tuohon SISP:iin vaikken vasta omistakkaan kuin yhden rotsin. Noita on ihan mahtava hypistellä. Ja tässä ollaankin sitten asian ytimessä - se fiilis, joka noista välittyy on ihan huikea. Kaiken lisäksi noi on ihan oikeesti käyttöön tarkoitettua vaatteita.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.