Parhaat paikat sourcaa rannekkeita Apple Watchiin? Nyt ollut vuoden verran NOMADin Horween ranneke, mutta alkanut hajota käteen. Voishan tohon jonkun Hirschin laittaa kun vaihtaa vaan kiinnikkeet mutta kun ei jaksais.
Älä ainakaan osta Applen omaa Leather Linkiä. Magneettimekanismi on siisti, mutta se nahka on olemattoman ohut pinnoite jonkun muun päällä ja alkaa kuoriutua tai kulua pois ytimen päältä aika äkkiä eikä mitenkään nätisti.
Millä pesuaineella kangas-converseistä lähtisi eyelettien paskomat mustat rautapinttymät? 70s converset pitäisi puhdista, mutta ei totte tahranpoistoainetta, etikkaa eikä fairya. Itsellä on kaksi paria noita "parempia" converseja, varsinkin toinen pari paskoo mustaa, toinen vähemmän.
Jos se tahra on oikeasti rautaa (samantyylinen tahra mitä tulee rautatableteista tms.), sitruuna tai apteekin sitruunahappo kannattaa kokeilla. En sitten tiedä mitä viereinen eyeletti tykkää siitä.
Löytyykö kokemusta Hemenin tpaidoista, henleysta ja boksereista? Henleyta sais näköjään kivijalasta ok alennuksessa. Laatu esim. Merzin kamaan verrattuna kiinnostaa.
Lyhythihainen henley löytyy ja tykkään kyllä älyttömästi! Ihan suosikki t-paitoja Merzin ohella. Kangas pitkälti samanlainen kuin Merzin 1950s t-paidoissa, eli vähän ohkaisempi kuin Merzin Henleyssä. Laatukamaa!
^ kiitos. hain yhden "Harri":n testiin. Merzin henleyhin verrattuna huomattavasti pidempi mitoiltaan ja joustavampi kangas. Hemenin mittataulukon mukaan olisi pitänyt ottaa Medium/Large mutta sovittaessa päädyin lopulta Smalliin. Slimmi mutta ei makkara. Ei oitäis kutistua kuten Merz joten katsotaan miten käy. Pitkä tämäkin sekä hihoista että helmasta, mutta leveiden resorien puolesta helposti käännettävissä jos niin haluaa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.