Ai juu, Granqvist unohtui omasta listauksesta. Aika hyviä paitoja kyllä, miinusta tosin omaan makuun siitä, että paidoissa ei ole kunnollista nappilistaa. Silti alesta 60 eurolla ostettu farkkupaita on ollut aika lyömätön, ja fitti on ainakin itselleni varsin passeli pienillä muokkauksilla.
Luxire on ihan varteenotettava, jos MTM-hommat kiinnostelee. Ei ehkä helpoin firma asiakaspalvelun suhteen ja nykyään täytyy maksaa tullit, mutta laatu on korkea ja hinta edullinen. Omat paidat kaikki sieltä.
Proper Clothista hankkinut viimeiset 6 paitaa ja jatkossa näillä näkymin kaikki, MTM:ää siis myös. Oxford-kankaalla hinnat lähtee reilusta 80€:stä, American Pima oxfordit (loistavia) n. 140€. Laita privaa jos haluat $20 alekoodin.
Caine Clothiersin oman merkin kauluspaidat rekistä 120€ ja mtm 135€ muistaakseni. Valmispaidan fitti oli aika kiva, mutta vaatisi vähän muokkauksia joten mtm itselle varmaan paras vaihtoehto. Itse ainakin päädyn näihin kun uusia tulee taas ostettua.
alhazen kirjoitti:Valmispaidoista Kamakura menee satasen alle (shippaus Japanista ja ovat jääneet itsellä takavuosina poikkeuksetta tulliin, joten se kannattaa laskea päälle) ja on ollut itselleni hyvä diili, kun koot sattuvat toimimaan. Hintaansa nähden oikein hyvät kankaat, collar rollit ja Made in Japan. https://kamakurashirts.com/collections/sport & https://kamakurashirts.com/collections/vintage-ivyCare of Carlista saa Kamakuraa lahden takaa hintaan 99e
henrip kirjoitti:Caine Clothiersin oman merkin kauluspaidat rekistä 120€ ja mtm 135€ muistaakseni. Valmispaidan fitti oli aika kiva, mutta vaatisi vähän muokkauksia joten mtm itselle varmaan paras vaihtoehto. Itse ainakin päädyn näihin kun uusia tulee taas ostettua.

Tälle plussa, hintaero aika mitätön loppupeleissä halvempiin ja yksityiskohdat aivan viimeisen päälle mietitty.
Alesta napatussa Granqvistin button down flanellipaidassa oli ainakin tosi jäykät liimakovikkeet kauluksessa, en tykkää. Kovaan tukikankaaseen liimattu flanelli myös kuluu ja nukkaantuu eri tavalla kuin muussa paidassa. Ei ole oxfordeista vielä kokemusta, ehkä niistä on tullut erilainen vaikutelma?
Maalatun logon poistaminen nahkatennarista, löytyykö mitään ainetta joka ei ole niin myrkkyä että se pilaa nahkaa? Ksyleenillä lähtee liimat ja tarrat, mutta sitä en uskalla ensimmäisenä kokeilla.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.