Kuva
Löytyykö täältä joltain Orslowin valkoista BD:tä? Jos kyllä, niin millainen mahtaa olla kokopolitiikka? Itsellä löytyy merkin chambray BD koossa 4 ja 2 year wash BD koossa 3. Alpha Shadows ainut mistä tätä valkoista paitaa löysin ja siellä kokotaulukon mukaan koossa 5 pit-to-pit n. 56 cm. Eli aika pieneltä vaikuttaisi mitoitus jos tuohon uskominen.
Onko mitään overcoattia joka ois ok-vaihtoehto acnen charlesille? Ei viittis tiputtaa dons sedeliä takkiin ihan vaan kokeillakseni osaanko ajaa overcoattia vai en. Kashmiria ei tartte olla, villa on ihan fine. Toi charlesin siluetti vaan on niin loistava.
Suosittelisin jotain budjettiluokan ratkaisua vaikka Uniqlolta. Jos takki tuntuukin omalta jutulta niin ostat sitten sen Acnen jonka alunperin halusit, joku välimalli alkaa vaan vituttamaan.
juha kirjoitti:Suosittelisin jotain budjettiluokan ratkaisua vaikka Uniqlolta. Jos takki tuntuukin omalta jutulta niin ostat sitten sen Acnen jonka alunperin halusit, joku välimalli alkaa vaan vituttamaan.


Oot aivan oikeassa. Wharfit näyttää vaan siltä että ne ei secondhändinä maksa välttämättä kauheasti, niin niitä periaatteessa voi sillä silmällä vilkuilla. Mut uniqlo/COS/Zarakaan ei oo poissuljettu. :)

uros kirjoitti:
Irppalirppa kirjoitti:Vau, noihan on varteenotettavia vaihtoehtoja! :) Kiitti!

Ootko muuten käyny sovittelemassa sitä Charlesia? Double-wool on iha eri asia kun tavallinen villakangastakki


En. Hoksasin kyllä että matsku on erilaista, tiiviimpää/ohuempaa. Kyllä mä tollasia takkeja oon nähny ja käpistelly mutta en just tota charlesia. :)
Kaipaisin kans ehdotuksia takeissa. Haluaisin pitkän villakangastakin missä olis pehmeälinjasuutta. Esim. toi acne on jotenkin samalla laatikkomainen, mut epäformaali. Mul on sama ongelma jo mun norsen rotsin kanssa. Ne berg&bergin kaksriviset istutetuilla hartioilla on jotenki liian formaalit ja jäykät. Sit taas b&b:n nisset ja debonnefactoryn rotsit on jo liian ryhdittömiä raglaneineen, vaikka muuten hyviä vaihtoehtoja oiskin. Cossilla oli joku yksrivinen rotsi mikä ois kans muute lähellä, mut se ei ollu villaa. Oisko olemassa joku epämuodollinen ja pehmeälinjainen pitkä villakangastakki mikä ei olis täysin ryhditön? Esim vyöllinen kaksrivinen villakangastakki mis ois istutetut hihat. Väreistä mustat, tummanharmaat ja -siniset sekä ruskeat kiinnostais eniten.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.