ekat terassihelteet eristyksen jälkeen teki tepposet ja hukkasin 120% pelti kiinni mismon mustan canvasrepun jonnekin kurvin uumeniin. onneksi grailedista löytyi heti korvaaja ihan ok hintaan.

Kuva
Kesä ja asusteet on paha yhdistelmä. Täytyisi hommata joku kehoon integroitu kassi koska ainakin kahdeksan kertaa lauantai-iltana keräilin puiston nurmikolta/taksista shortsien taskusta putoavia puhelinta, aurinkolaseja ja avaimia. Shortsisillaan meneminen ei ole kovin fiksua, katoaa tavarat ennemmin tai myöhemmin.
Viimeksi muokannut alspe, 16 Kesä 2020, 07:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Itse ratkaisin tuon ongelman tällä:
Kuva
Meni vähän impulssiostokseksi, eikä ole vielä saapunut. Voi olla että olisi katseenkestävämpiäkin vaihtoehtoja.
Lisäksi tarttui saman lafkan shortsit,
Kuva
anttijucc kirjoitti:
Spectator kirjoitti:Addun Consortium 4D Runner Midit osui Sneakersnstuffista -50% alella juuri ainoa pari omaa kokoa:

Kuva

Kalliit silti mutta ekoista 4D:istäni (Alphaedget) tykkään tosi paljon ja näistä Consortiumeistakin urpot yrittää Grailedissa huutaa 400-700$.


Nättiä. 4Deen kanssa mennyt jännästi, ostin heijastavat Alphaedget viime talvena Norselta 160e, kaveri tilasi nuo Midit puoleen hintaan Sivasdescalzolta. Nyt olen etsinyt uutta paria, kaikki tyylihenkiset värit ovat loppuunmyyty ja Grailed, Stockx ym. täynnä ylihintaisia popoja.

Tykkään boostipohjasta lyhyisiin kävelyihin ja hengailuihin, mutta jos pitää olla jaloillaan kauan, 4D huomattavasti miellyttävämpi. Näyttää myös parhaimmalla mahdollisella tavalla 3000-luvulta.


Näistä innostuneena samat lähti testiin itselläkin. SVD:ltä -60% ja hyvin oli kokoja jäljellä
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.