younglee kirjoitti:Ketään tehnyt palautuksia Sneakersnstuffiin? Pitäisi saada palautettua postilokero-osoitteeseen.


Olen, useammankin. Aiemmin oli niin, että lähetystä ei saanut tehtyä Postin verkkosivujen kautta, taisi johtua juuri tuosta osoitteesta. Joutui siis menemään paikan päälle ja pyytämään postin edustajaa tekemään. He onnistuivat.

Varsinaiset lähetykset ovat menneet hyvin perille ja muistaakseni SNS palauttaa rahat yleensä nopeasti, toisin kuin esim. Caliroots, josta yleensä joutuu erikseen pyytämään.
Jäi niin hyvä ja helpottunut fiilis Peggs & sonin asiakaspalvelusta, että on kehuttava erikseen. Laitoin launtaina yli 500 euron tilauksen sisään, ja vasta tänään huomasin, että etusivulla mainostettu 15% alennuskoodi olisi käynyt myös non-sale tuotteisiin. Normaalisti olisin varmaan jäänyt sadattelemaan omaa huolimattomuuttani, mutta vitutuksissani laitoin aspaan viestin jossa ujohkon kohteliaasti tiedustelin jospa alennuskoodi voitaisiin hyväksyä takautuvasti. 10 minuuttia viestin lähettämisestä tulee PayPal refundia ja perään sähköpostia jossa kiitettiin asiakkuudesta. En ollut koskaan aikasemmin tuolta edes mitään tilannut.
loincloth kirjoitti:Jäi niin hyvä ja helpottunut fiilis Peggs & sonin asiakaspalvelusta, että on kehuttava erikseen. Laitoin launtaina yli 500 euron tilauksen sisään, ja vasta tänään huomasin, että etusivulla mainostettu 15% alennuskoodi olisi käynyt myös non-sale tuotteisiin. Normaalisti olisin varmaan jäänyt sadattelemaan omaa huolimattomuuttani, mutta vitutuksissani laitoin aspaan viestin jossa ujohkon kohteliaasti tiedustelin jospa alennuskoodi voitaisiin hyväksyä takautuvasti. 10 minuuttia viestin lähettämisestä tulee PayPal refundia ja perään sähköpostia jossa kiitettiin asiakkuudesta. En ollut koskaan aikasemmin tuolta edes mitään tilannut.


Täysin samat kokemukset kyseisestä paikasta. Kysymyksiin vastataan nopeasti ja asiallisesti.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.