Komea takki. Vielä kun olisi mokkanahkaa, niin avot! (minulla on samaa tautia kuin nimim. the graduate:lla, eli jostain syystä hieman karsastan pintanahkaa takkimateriaalina)

Mutta hyvinpä puit ajatukset sanoiksi. Tympii ihan pirusti kun vaatteet suunnitellaan lähtökohtaisesti pitkille ja hiton laihoille... Noh, nyt kun viimein itsekin on, jos nyt ei sentään laiha, mutta kutakuinkin normaalivartaloinen, niin pituutta tuskin hirveämmin enää karttuu vaan suunta on pikemminkin alaspäin. Se että useimmat vaatteet olisivat rekistä suoraan oikean mittaisia, pitäisi ottaa suunnilleen XS- kokoja ja ei toivoakaan että sellaiset muuten menisi päälle, ei vaikka laihduttaisin vielä 10 kiloa..

Mutta tuo Aero Leather on ruvennut juuri tuosta syystä kiinnostamaan kovastikin. Täällähän taitaa useammalla olla heidän kamaa ja kokemukset ovat ilmeisen ylistäviä? Sitä tässä lähinnä pohdin, että tekevätkö tilauksesta mokkanahasta myös muita malleja kuin mitä heidän omat sivunsa tarjoaa mokkaisena? Esim. itseäni alkoi kiinnostamaan tuo heidän C.H.I.P.S, eli vanha kalifornialaisten moottoripyöräpoliisien käytössä ollut takkimalli. Siitähän ei puutu enää kuin koripunoskuviolla oleva varustevyö, jossa avokotelossa selän takana käsiraudat ja sivulla Royal Blue- sinistyksellä oleva Colt Python ruusupuukahvoilla.

Mutta vakavasti, mahtaisikohan ko. malli toimia esim. mustalla mokalla?

Eli tuo malli siis kyseessä: http://www.aeroleatherclothing.com/prod ... .php?id=61
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.