Kierolla tavalla on alkanut Y-3:n designit kiehtomaan. Jos hinnat ei olisi niin järjettömiä eli 400€ molemmin puolin niin poistaminen uhkaisi. Toki nää säilyy hyvin alennuksiin kun tech wear ei ole mitään mainstreamiä enää tennaripuolella:

Kuva

Kuva

Irralliset vaihdettavat neopreenisukat kahdella varren mitalla :D
Kuva
Meinasin pyörtyä kun katsoin Y3 Terrexin hintalappua Beamhillissä. Ei vtt mitään järkeä. Addun Outletin kaverin kanssa keskustellessa tuli ilmi että Terrexien saatavuus on vissiin ollut vähän heikkoa. Kuulemma tilattu suomeen kaikki mitä vaan saadaan. Outletin tilanne "ei ole", ja muutenkin kivijaloissa aika hiljaista. Netistähän saa mutta Terrexien koot vaan menee ihan arpapeliksi ja palautusrumba ei kiinnosta.
Viimeksi muokannut dp1, 28 Loka 2021, 11:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
dp1 kirjoitti:Meinasin pyötyä kun katsoin Y3 Terrexin hintalappua Beamhillissä. Ei vtt mitään järkeä. Addun Outletin kaverin kanssa keskustellessa tuli ilmi että Terrexien saatavuus on vissiin ollut vähän heikkoa. Kuulemma yilattu suomeen kaikki mitä vaan saadaan. Outletin tilanne "ei ole", ja muutenkin kivijaloissa aika hiljaista. Betistähän saa mutta Terrexien koot vaan menee ihan arpapeliksi ja palautusrumba ei kiinnosta.


Oliko ne Beamhillissä vielä kalliimmat vai eikö niillä ollut edes mitä sovittaa?

Itselleni vastaten, kympin hintaero ja kokojakin näkyis olevan joten ei kai noiden kanssa arpomaan ole tarve lähteä? Pikemmin luulen, että näitä saa alesta kuten Y-3:ia yleensä.

https://beamhill.fi/shop/y-3-terrex-swift-r3-gtx-black/
Sargentin trunkki in memoriam. Tuolloin se 400 tuntui kovalta rahalta ja sillä sai customina tehdyt "oikeat" kengät Northamptonshiresta. Nyt meinaa impulsiivisesti ostaa samalla rahalla kiinalaiset tennarit.

Tasoitukseksi täytyy sanoa, että noi tuplamunkit oli kuitenkin 400 puntaa, ei euroa.

Hitto, näkyy olleen syyskuussa 2012. Niin ne vuodet vaan vierii ;)
Kävinpä sovittamassa Terrexit ostohousut (Enfin Levé) jalassa mutta ei ne vaan istunut jalkaan hinnan edestä. Oikeastaan vaaleat olisi monikäyttöisemmätkin kun parit mustat talvitennarit jo löytyy.

Monista vastaavista tuttu juttu eli vetskari menee hädin tuskin kiinni ja sitten tuntuu, että korkeussuunnassa on väljää liikaakin jalkaterälle. Jotenkin kapea ja muutenkin erikoinen lesti. Ja sitten se, että noissa on tuo "gaiter" vetoketjun alla, joka vaan jotenkin sullotaan sinne sisään...

Jätetään nää siis hautumaan. Alesta saattaisin poistaa heti.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.