Millä aineella kangastennareista pois mustaa farkun väriä/indigoa sekä nauhojen eyeleteistä levinnyttä raudan mustaa? Raudan kuvittelin lähetävän happamalla (sitruunahappoliuoksella) mutta eipäs lähtenytkään kuten ei farkkuvärikään totellut fairya jonka ajattelin kaiken puhdistuvan. Normaali tahranpoistoaine?
Uudehkot 70s Converset pitää puhdistaa talviteloille, koneessa en ajatellut rummuttaa vaan käsin pestä.
Viimeksi muokannut alspe, 25 Syys 2020, 14:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
^Kyllä mä Converset koneeseen ehkä heittäisin. Vaikea vaaleasta on mitään kokonaan pois saada, haalistuu ja leviää ja muuttuu karismaksi ja uskottavuudeksi.
Onko viime aikoina tullut tai tulossa mitään kiinnostavia gtx talvi/ulkoilutennareita? Nike ACG Air Terra Antarktik GTX olisi voinut olla ok valinta, mutta nähtävästi jo alennuksien kautta loppuunmyyty.

Kuva
Onko kukaan törmännyt noihin syksyllä julkaistuihin NB:n 2002R? Useampi eri värivaihtoehto droppas marraskuussa.
Tuntuu että niitä ei ole Euroopassa kun kaikki linkit ja instagram viittaa jenkkeihin + Japani.
SNS:llä taisi olla vaivihkaan Ml2002rb mutta eipä ole enää kokoja jäljellä.
Nine kirjoitti:Onko viime aikoina tullut tai tulossa mitään kiinnostavia gtx talvi/ulkoilutennareita? Nike ACG Air Terra Antarktik GTX olisi voinut olla ok valinta, mutta nähtävästi jo alennuksien kautta loppuunmyyty.

Kuva


Ostin just Niken Air Force 1 Goretexit... tällaiset:

Kuva

Kahdet eri Timberlandit toimineet hyvin talvi- ja loskakeleissä ja hankin niiden kaveriksi nuo tuomaan vaihtelua. Ei varmasti mikään uusin malli, mutta tähän kevääseen tuntui hyvältä hankinnalta... ennen kuin sitten kelit ovat lämpöisemmät ja lumet, loskat yms. sulaneet kokonaan. Mutta sitä varmistelisin, että onko nuo "aikuisten oikeasti" ookoot siihen, että niitä rohkeasti käytetään kevään sotkuisilla loskakeleillä? Onko ne käytännössä helppo puunata liasta jne.?
Harkitsin noita samoja ja olivat pitkään ykkösvaihtoehto. Päädyin kuitenkin lopulta ostamaan Converse x Haven Chuck 70 GTX hi-topit, joihin olen ollut tyytyväinen. Niitä on enää huonosti saatavilla.

Kuva

Nikeltä löytyi myös vaaleampi väri tuosta GTX vain omasta verkkokaupasta

Kuva
Kuva
Kerrankin olisi "hype" lenkkarit vähän kiinnostanut, mutta jenkeistä tilattuna kengät 120 € + postit 35 € ja siihen alvit ja tullit päälle, niin ollaan jo siellä parin sadan hujakoilla, joka on kyllä itselle liikaa kiinassa yms. tehdyistä. Toki rafflehan tuo on, että ei niiden saaminen edes varmaa ole ja näyttää jo resell pyynnitkin olevan melkein kolminkertaiset mitä nuo maksavat. Joten kai siihen verrattuna olisi edullinen ostos :D

Muutenkin NB näyttäisi olevan kovassa hypessä tällä hetkellä. Esim 992 kiinnostelisi itseäni, mutta aika kovasti kauppa käy. En toki edes ole yrittänyt niistä mitään ostaa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.