Tämän asmun otannalla addun outletista ultra boostit 49,90-149,90. Isoon käpälään tolla 49,90 ainakin sitä jotain punaista mallia. Uutta mallia pure boosteistä alle satkun. Nmd:tä hyllyssä muutamaa mallia ja halvimmillaan 89€. Original malleja ei sit taaskaan...jotkut yksittäiset värit Sambaa tais olla.
Mitäs mieltä Undercover Daybreakeista? Omassa päässä nää tasapainottelee ruman ja tarpeeksi ruman välillä. Jos jollain sattuu olemaan niin onkohan nää standardi Nikeä koon osalta?

Kuva
Spectator kirjoitti:Mitäs mieltä Undercover Daybreakeista? Omassa päässä nää tasapainottelee ruman ja tarpeeksi ruman välillä. Jos jollain sattuu olemaan niin onkohan nää standardi Nikeä koon osalta?

Kuva


Mulla on noi mustana (vähän keltaiset polttelee myös). Viime dropissa oli helppo saada molempia värejä (sinistä saa edelleen aika hyvin).

Koko on mulla perus Nike koko. Mulla on sama melkein kaikissa. Air Max, Vapormax ja Metcon 5 on mulla tuosta 0,5 ylös.
Niken kokopolitiikka vähän vaihtelee. Reacteissa pitää melkein olla 44,5 ja sama Zoom, Pegasus yms. juoksukengissä, Metconit 44. Vapormaxit menee hyvin 44 kuten Prestotkin joten voisin sanoa, ettei oikein mee yksiin sun kanssa. Mahdollisesti lesti vaikuttaa?
Ei tarttenut sitten miettiä koska tuo kuvan obsidian oli vain naisten kokonumeroissa. Mikä lienee pointti tehdä erikseen miehille ja naisille kun värit ei edes ole stereotyyppisesti koodattu?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.