Ketjuun avunpyynnöt, kun ei meinaa löytää etsimäänsä...

Haussa olis pooloneulekokoelmaan värit beige (camel/sand) ja luonnonvalkoinen?

Merino ja kohtuuhintainen cashmere vaihtoehtoina käyvät.

Vinkkejä?

Edit. Eli ohut neule haussa, rtorotsien ja pukujen jne kanssa pidettäväksi.

Kuva

Just nyt ei vaa oo heittää tonnia esim tähän Loro Pianaan.


Edit2.

Uniqlo näyttää tuoneen merinovalikoimaansa myös turtle neckin, pitänee siis käydä tämä testaamassa. Kuvasta hivenen vaikea päätellä et miten istuu...

Kuva
DressLikeA kirjoitti:Haussa olis pooloneulekokoelmaan värit beige (camel/sand) ja luonnonvalkoinen?


SuitSupply

Kuva
^ Yep, tuon bongasin vähän aikaa sitten itsekin. Verkkokaupasta koko loppu, joten pitää odotella pari viikkoa paikan päälle pääsyä.

Muutenkin anna SS:lle nyt vielä yhden mahdollisuuden ja toivon, että tuo SOHO-malli tuo ratkaisun uusien peruspukujen etsintään. Noita kun saisi kevyesti 2 esim sen yhden Caruson hinnalla.
Ethän sä voi olla XS kun mäkin käytän M:ää?

SS on kyllä muuten aika hit or miss, moni juttu näyttää verkkokaupassa hyvältä mutta sit himassa ei vaan jotenkin toimi.
^ Joo ei, aiemmin olin näkevinäni, että myös S oli loppu.... XS vois käydä vähä tiukaks.

Ja yep, siis ne pukujen mitoitukset on aivan hanurista. Tai sitten napituspisteet on missä sattuu, kaulukset järjettömät tai sit muuten vaan joku yksityiskohta mättää...
Komppaan suittarin huonoa laadunvalvontaa, puolen vuoden sisällä kaikki tilatut irtotakit lähteny takasin. Toisaalta noi flanellitpökät vois kyllä poistaa, kellään mitään positiivista sanottavaa niistä?
JKL kirjoitti:Toisaalta noi flanellitpökät vois kyllä poistaa, kellään mitään positiivista sanottavaa niistä?


Hyvät ne on, varsinkin tolla hinnalla.
Korkataas tääkin palsta nyt...

Oon ettinyt koko syksyn jotain hyvännäköstä kipparitakkia, joka ei maksais yli kolmeasataa. A:n Massimo Dutti on törkeen hyvännäkönen ja Henkkamaukalla tais olla vuos sitten joku hieno yksilö kans. Tää Suittari olis aika lähelle, mutta noi nappirivit näyttää kuvassa ainakin aika jäätävältä. Tulee ihan mieleen jotkut ikivanhat univormutakit. Tiedä sitten olisko tilanne parempi, jos heittää pari nappia lisää kiinni.

Kuva

E: Ja aika iso osa muuten hyvistä rotseista on niin lyhyitä, ettei niitä vois kuvitellakaan käyttävänsä irtotakin kanssa.
Todetaan, että SS:n pooloneule on varsin ok.

Mitä kipparitakkeihin tulee, niin kuka tuosta SS:n takista estää nappaamasta ainakin noita 2 ylintä nappia pois. Mitään virkaahan niillä ei ole.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.