walt kirjoitti:Hyvännäköisiä barefoot-kenkiä, onko niitä? Onhan nimittäin niin, että sellaset ois jaloille hyvät, mutta itselle vastaan tulleet myös sietämättömän rumia.

Vibaen Jtree on jo aika hyvä yritys jo: https://vibae.com/products/jtree-suede-sand

Onko rento ja laadukas vapaa-ajan barefoot-kenkä olemassa oleva tuote vai yksisarvinen?


Kesäaikaan barefoot-sandaalit ovat mielestäni ainakin aika hyvän näköisiä. Hyvä merkki on esim. Chala.

Kuva
Riippuu mielestäni ihan jalkasi muodosta, löytyykö anatomisesti oikeanlaisia kenkiä, jotka myös näyttävät konventionaalisesi hyvältä. Oma jalkani on varpaista niin leveä, että tämä RealFootin malli on ainoita valmiskenkiä, jotka minulle sopivat:Kuva
Jos jalkasi on hiemankin kapeampi, niin esim. Bohempian Kolda on mielestäni varsin passelin näköinen tennari hyvällä lestillä. https://www.bohempia.eu/hemp-barefoot-s ... ite-white/ Erityisesti leveä lesti näistä sopinee suurimmalle osalle miehistä paremmin.
Itse en paljasjalkakenkiä harrasta, mutta Peerkon Smart Business livenä nähtynä vakuutti. Kyseisissä kengissä oli aika mukavan paljon patinaa ja nahkassa aika hyvännäköset kurtistumat, paljastuivat paljasjalkakengiksi siinä vasta hetken tarkkailtua.
Eikai noita kukaan oikeesti käyttäs farkkuja formaalimmassa fitissä, vaikka miten sivullaan väittävät.
Onko tietoa, että onko Aspesin parkettone/lambrettone korvattu jollain uudella versiolla?
Alkuperäisiä ainakin vaikea löytää mistään ja kovasti houkuttelis.
Olli kirjoitti:Loppuvuoden kemukausi lähestyy ja juhla-asua etsin. Mistä löytäisi tumman kaksirivisen puvun Helsingissä?


Suittarilla näkyisi olevan kaksirivistä Havanaa eri väreissä. Yleensä myymälässäkin on tai ainakin tilaavat sinne.
Mistä kannattaisi etsiä ylisuuria, melko logottomia t-paitoja hintaluokassa 30-80e? Toivottu istuvuus ja tyyli luokkaa https://www.florenceblack.co.uk/collections/t-shirts/products/the-essential-heavy-tee-v2-black#mens (XL out of stock, tottakai).

Uniqlo U perus t-paidat eivät ole tarpeeksi oversized, Uniqlo U Airism t-paitojen kangas ei miellytä (niiden leikkaus on kuitenkin kohdallaan). Mielestäni nämä jälkimmäiset ovat pahasti ylihypetettyjä, hengittävät huonosti. Löytyyhän noita isoja paitoja sitten hintaluokassa +200 euroa, mikä kuitenkin tuntuu liian paljolta yhdestä t-paidasta. Ideoita?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.