Mistä porukka ostaa valkoiset lyhythihaiset henleynsä? Hemenillä on muuten hyvännäköinen, mutta vähän höhlä punainen huomiolanka tuossa nappilistassa. Merzin puolestaan ehkä hiukka hintava tuolla 85-105e kategoriassa, noin aluspaidaksi. Onko muita vinkkejä? Tai kokemuksia näistä kahdesta?
Tarve olisi löytää nahkahanskat joilla pärjäisi kivasti sinne abauttiarallaa -5 asteeseen. Mielellään siis niin että itse nahka on paksu (peura tms.) ja vuori villaa. Ei mitään prkleen Thinsulateja tai lampaan-/kaniininkarvaa. Hestroja kävin sovittelemassa Stockalla mutta eihän siellä oikeaa kokoa ollut. Joku Sauson käsine oli aika jeppis, mut en kyllä ~250€ ala maksamaan. Red Wingin hanskat toimisi muuten mutta vuorin materiaali väärä.

Olisiko parempi vaan luovuttaa ja ostaa vuorittomat Red Wingit ja merinolinerit?

Myös kestävät vuorittomat hansikkaat kasviparkitulla nahkalla kiinnostaisi

Vinkkejä otetaan vastaan.
Haussa villakangastakki muodollisempia tilaisuuksia varten. Yksirivinen, ainakin keskireiteen ulottuva pituudeltaan, väriltään tummansininen tai musta, leikkaus semmoinen että menee puvun päälle mutta ei olisi hoikan henkilön päällä teltta. Budjetti 300€-500€, mieluusti sovitettavissa jossain Stadin kivijalkakaupassa. Suittarin tarjoama vaihtoehto ei oikein miellytä noiden koristeiden, napinläpien ja viistotaskujen takia. Tuntuu että tämmöisiä takkeja saa "vähän kaikkialta", mutta juuri tämän takia haluankin ehdotuksia.

Jos jonkun 46-kokoisen kaapissa istuu jotain kuvaukseen sopivaa, otan myös vastaan tarjouksia 100€-200€-hintaluokassa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.