Saa vinkata, mistä löytyisi alle 500 e budjetilla navy overcoat/villakangastakki (ei kaksirivisenä eikä mielellään rintataskua, eli semmonen vähemmän pröystäilevä ja kasuaali hakusessa :-)
Viimeksi muokannut moonshine, 07 Syys 2020, 16:56. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lopez Aragonilta on yleensä saanut syksyn aikana jossain vaiheessa. Normihinta on nykyisin 700e, mutta -25%-40%-promootioita on säännöllisesti. Pari vuotta sitten esimerkiksi raglan-hihaisen Mainland-takin sai syksyllä alle 400 eurolla.
Jos nyt ostaisit perus hupparin vetoketjulla, niin mikä se sit olisi? Asketilla on värivalinnat vähän rajattu, mut toisaalta se on ihan ok... mahtaako laadullisesti olla vaan eroa Uniqlon vastaavaan? tässä ei nyt haeta mitään siis high end tuotetta.

edit. R-collection voisi olla. Heidän collariin oon ainakin ollut tyytyväinen.
^^ en tiiä nyt onko John Elliott high end, mut kai se on hinnaltaan. Suositus näihin kuitenkin. 2 löytyy ja kolmas postissa. Yksi näisä ostettu käytettynä täältä jonka jälkeen ollut 2 vuotta käytössä itsellä enkä luovu vieläkään.
Mountain parka tai miksikä näitä lyhyempiä perusparkoja nyt kutsutaan, mielellään liner-optiolla. Pitäisi hoitua syys ja talvi siihen asti kun tulee oikeasti kylmä eli siihen asti kun kaivan Carhartt Anchoragen esiin. On miljoona erilaista Fjällrävenia, Penfieldiä ja Battenwearia ja vaikka mitä heritaakia ja teknistä ninjananjaa, mutta linerilla on aika harva näistä. Mistä ja mitä?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.