alspe kirjoitti:Mistä saiteilta flanelli-/villakangashousuja olette ostaneet, sellaisia jotka eivät olisi liian hienoja arkikäyttöön vaan talveksi robustia käyttöhousua? Harmaa, navy, ja ehkä ruskea/harmaa/navy-sekoitus.
Mä ostin pari talvea sitten testiin asosin villahousut kun en ollut varma miten hyvin villahousut sopii omaan tyyliin. Kangas sen verran karheaa että aidoksi villaksi ei voi erehtyä, fitti vaati kaventamista mutta oli lämpimät ja halpaa ku saippua. Sivuilla "hienot" pleatit mutta tosin suht huomaamattomat eikä kukaan oo tullu asiasta tönimään.
alspe kirjoitti:Mistä saiteilta flanelli-/villakangashousuja olette ostaneet, sellaisia jotka eivät olisi liian hienoja arkikäyttöön vaan talveksi robustia käyttöhousua? Harmaa, navy, ja ehkä ruskea/harmaa/navy-sekoitus.


Ostin yhdet flanellihousut kokeeksi Marks & Spenceriltä (jotain mukaitalialaista Collezione-tavaraa, perussarja on aika kyseenalaista) viime talven alesta ja alehintaan ovat ihan pätevät housut. Nykyisellä punnan kurssilla (katsotaan uudestaan brexitin jälkeen) tosin Briteistä ostaminen ei oikein kannata enää, jos tarjolla on vaihtoehtoja euroalueella. SuitSupply on näissä kuten yleensä varmaan kilpailukykyisin vaihtoehto, joskin niiden flanellisista housuista on se kokemus että haarat liestyvät puhki aika äkkiä. Jos haluaa oikeasti beatereita niin kannattaa silmäillä jopa H&M:ää, valikoimassa on aika usein ihan täyttä villaa, joskin yleensä aika ohutta lerppakangasta, olevia housuja.
Itselläni on kanssa Suittarin flanellihousut parin kolmen vuoden takaa. Käyttökertoja ehkä 15 tänä aikana ja haaroissa on nyt reikä. Ei voi syyttää, että olisin liikaa käyttänyt, mutta eikös tämä sama ongelma ollut jollain toisellakin foorumilaisella?
Tumma denimpaita hakusessa. Saisi olla selvästi esim LG:n chambrayta paksumpi. Ei tarvitse olla tyköistuva vaan semmonen t-paidan kanssa nätisti käyvä. Länkkäridetskuista en niin piittaa. Hinta vois olla vaikka satkun paikkeilla. Oisko nyt aleissa jotain tosi hyviä tarjolla? Vaihtoehtoja näkyi olevan mutta uskoisin että täällä voisi joku tietää minua paremmin mitkä mallit tarjoavat rahoilleni parhaiten vastinetta.
Saddle shoet (ruskea / valko) vuokralle jostain? Ei jaksais ostaa, koska käyttöä vain yksi ilta (kaverin häät kesällä 20-luvun teemalla).
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.