En tiedä onko tällä foorumilla paljon moottoripyöriä, mut ajattelin silti jakaa parit hankinnat jos herättävät jonkinlaista keskustelua. Tänne vois muutenki jakaa jos tulee netissä vastaan poikkeuksellisen siistejä ajokamoja.

Viime talvesta laihdutin sen verran pois, että ajokamat meni käytännössä kokonaan uusiksi. Aikaisemmin tullut ostettua käytettynä mitä on sattunut löytymään, mutta jos saisin nyt pidettyä painon vakiona, ajattelin panostaa vähän enemmän. Oon tarkoituksella hakenut hieman sellaista kokomustaa MadMax-larppia, ja samalla kamaa joka kestäis kaudesta toiseen ja suojaiskin vielä jos joutuu konttaamaan kesken ajon.
Rotsi: Roland Sands Clash
Kuva
Kuva

En oo vielä ehtinyt tilaamaan tätä kun arvon vielä koon kanssa. Aika ajaton Rockabilly-henkinen musta nahkarotsi, jossa paikat olka-, kyynär- ja selkäsuojalle.

Housut: Pagnol M3
Kuva
Kuva

Nää on tulossa jenkeistä, jos menevät tulliin ni kalliiksi tulee. Toivottavasti koko natsaa, kun ei oo päässyt sovittelemaan. Täysnahkaa ja suojat saa polviin lonkkiin ja häntäluulle.

Saappaat: Icon 1000 Prep
Kuva
Kuva

Aika klassiset ajosaappaat Iconin tyyliin. Mustaa nahkaa, varvasboksi, nilkka ja sääri suojattu.
^
Sama. Mad Max- / dystopiahenkiset larppaukset puhutettelee. Toisaalta myös tommonen Selvedge Yard -vintagekamaa on hauska katella.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.