Onko muita suosituksia mittatilauspaidoille kuin Schoffa ja Herrainpukimo? Tässä on toimijoille mahdollisuus myyntityöhön, ollaan tilaamassa firmalle paidat eli lähtökohtaisesti useampi kymmenen paitaa..
Mikaeli kirjoitti:Onko muita suosituksia mittatilauspaidoille kuin Schoffa ja Herrainpukimo? Tässä on toimijoille mahdollisuus myyntityöhön, ollaan tilaamassa firmalle paidat eli lähtökohtaisesti useampi kymmenen paitaa..


Caine Clothiers & Sauma nyt Helsingistä varmaan on ne vaihtoehdot, joita kannattaa asiassa lähestyä.
Mulla myös warzone plussa ja hyvä on.

kauluksena broke and bespoke. Käsittääkseni samanlainen rolli kuin mercerissä, mutta vielä isompi. Itsellä on iso pää niin tämä on aika hyvä.
Kiitos molemmille! Tilaan tuolla Warzone Plussalla.

Kauluksista itsellä broke and besboke ja kamakura, joista tykkään ensimmäisestä enemmän. Kamakura on kyllä pirun hyvä myös, pienempi rolli ei vaan niin innosta kun on päässyt ivy-höyryihin kiinni. Kaikki kaulukset tähän mennessä muistaakseni aika vuoraamattomia, pitää vähän funtsia kokeilisiko nyt jotain järeämpää.
^ Pitääpä ottaa broke and bespoke seuraavaan tilaukseen. Muistelen että olisin vertaillut malleja silloin ensimmäistä paitaa tilatessa, mutta ilmeisesti siinä on tullut oikaistua.
Omaan makuun tuossa broke and bespoke oli liiankin isot kaulukset ja pyytänyt vähän pienemmällä 75mm collar pointseilla josta tykkään, alkuperäisessä taisi olla 85mm ja esim. Asketin paidoissa 60 tai 65mm.
Joo se kauluksen koko riippuu mielestäni vartalon mittasuhteista. Itsellä tosi iso pää, niin toi b&b ei näytä ollenkaan isolta, vaikka muuten tällainen S/M -kokoinen perusjannu olenkin. Joissain kuvissa mitä Styleforumin puolella nähnyt, niin aika isolta tosiaan näyttää.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.