MakkoMukko kirjoitti:Vastaan "vähän" myöhässä, mutta palauttaisin.Joo lähti palautukseen ja tuli tilalle M-koossa. Tykkään todella paljon. Malli on vähän pidempi kuin perinteinen ja kuten DonL mainitsi näyttää paremmalta auki. Samaan tilaukseen lähti myös nahkaiset Ramonesit off-whitena, joista tuli suosikit heti.

Kuva
Suittarin sininen Washington:

Kuva

Vai uusi isompi smokin irtotakki perinteisillä kauluksilla vanhojen mustien housujen pariksi?

Washingon on 399€ ja pelkkä takki 299€. Luultavasti samat korjaukset molempiin tarvitaan.
Itse tuossa tilanteessa ostaisin vaan sen uuden takin. Tai vaihtoehtoisesti kokonaan uuden mustan, mutta jos housut ja uusi takki on samaa (täysin samalta näyttävää) kangasta, niin toki pelkkä takki riittää.

Olen tässä kohtaa ehkä hieman tylsä, mutta jos omistaa vain yhden smokin, niin sen tulisi olla musta. Sillä täyttää varmasti etiketin missä tahansa tilanteessa (jossa smokki on ok / etiketin mukainen) ja omaan silmään sininen smokki on hieman sellainen "väliinputoaja".

Eli jos ei halua mustaa ja juhlat eivät ole ne kaikkein tiukimman etiketin smokkijuhlat, niin sitten lähtisin suoraan jonnekin esim. viininpunaisen tai mustan smokkitakin linjalle ja kesällä tietysti valkoiseen smokkitakkiin.

Mutta kysymykseen, uusi musta takki.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.