mbch kirjoitti:Vastauksena itselle, Arcteryxin Cerium SL tai LT vaikuttaa passelilta, pitää katsella löytyiskö vielä muita vaihtoehtoja. Aika kova hintahan toi on liivistä jos vertaa Uniqlon malliin, mutta tässä hommassa kaikkiahan on suhteellista.


Patagonian Micro Puff pitäis myös olla tosi hyvä. Kunhan omasta Nano Puffista aika jättää niin eiköhän tuu päivitettyä tohon.
James kirjoitti:Kuva

Rick kiinnostelis... vai onks bombereiden aika mennyt? Minkälainen kokopolitiikka Rickin takeissa on?


M=50

M on kyllä mediumin kokoinen, mut hartiat on piukat ja niihin saa vähän totutella

Toi kuva on ihan paska, ei noita takkeja kuulu laittaa kiinni lainkaan
Päädyin sitten tilaamaan tuon XL:nä. Itsellä pukukoko ehkä sen 52 mutta todellakin short.

Hartiat fittaa suunnilleen samalla tavalla kun kuvassa. Rinnasta menee kiinni juuri ja juuri... ainoa mikä mietityttää on rotsin pituus. Alaresori yltää perseen alapuolelle eli näyttää aika oversize fitiltä. Nyt pitää sit fiilistellä jääkö käyttöön vai lähteekö paluupostina.

Mielipiteitä?

Kuva

Kuva
älä laita sitä kiinni :D

onhan toi vähän pitkä, itellä osuu takaa perseeseen ja edestä vähän alemmas (koko M ja mä oon 176) ja se tuntuu just sopivalta
Monissa rick owens vaatteissa on sellainen fitti, jota on vaikea saada toimimaan normaalissa vartalossa. Todella pitkiä vaatteita hihoja myöten yhdistettynä sellaiseen ultra slim-fit meininkiin. Esimerkiksi rehti oversized meininki toimii paremmin.

Sanotaan, että joskus tykkäsin osasta jutuista (pääasiassa nahkatakit, myös jotain kenkiä), mutta useimmiten jokin ei vain toimi. Toki nämä on makuasioita ja omat mieltymykset on normalisoituneet. Tässä tapauksessa uskon, että samaan hintaan löytyy parempia vaihtoehtoja muilta merkeiltä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.