^^ Ton tyyppisiä rotsejahan on nyt tarjolla älyttömästi, ja varsinkin halvemmassa päässä leikkaukset on kautta linjan jotain todella hirveetä. Kannattaa olla aika tarkkana sen suhteen.

Itelle ei kyllä toi värikään iske tippaakaan. Matsku ja käyttötarkotus huomioonottaen harmaa vie turhaan ajatukset kohti pukutouhuja. Noissa neulotuissa rotseissa kannattaa ehkä pysyä aika kaukana tyypillisimmistä irtorotsien väreistä muutenkin. Ehkä vain joku navy vois toimia siltä skaalalta.
Mun mielestä tuo on kummajainen jota ei oikein osaa lokeroida mihinkään. Olisin tosin saattanut ottaa varovaisen lähestymisen ja ajatella että taas ollaan jossain "tietäjät tietää" -vesillä jos olisi tullut muutama :tup: heti alkuun. Collegebleiserit, farkkubleiserit, nahkableiserit, mihin vedetään raja?
Mun mielestä ton tyyliset "irtotakit" on mukavan rentoja, itellä on joku pepeltä vuosia sit ostettu uniqlon tummansininen rotsi, joka ei ihan collegekangasta ole, mutta vähän siihen suuntaan kuitenkin. Liian pieni vaan, niin ei ole juurikaan nähnyt käyttöä, mutta pidän ajatuksesta.

Samaa mieltä siitä, että navy olis helpompi värinä.
Kirosin kaupassa sitä että tarjolla ei ollu navya, leikkaus oli aika jees kun vertaa esim. kotona käyneessä Uniqlon 3-to-2 roll navyssa blazerissa jossa napituspiste oli järkyttävän ylhäällä
Nonnativen rib stop pantsit kuumottelee, yay or nay? Myös edullisempia (nää on ilmeisesti kaikkialla japanian ulkopuolella about $400) vaihtoehtoja sopii linkata.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva


Vähän samaan suuntaan (tosin ilman resoreita) on myös kiinnostelleet noi Our Legacyn relaxed trouserit:

Kuva

Kuva
Mikä on tämän päivän tuomio mustille kauluspaidoille? Ihan ok arkikäyttöön?

Alesta tarttui mukaan musta OCBD. Rinnassa on toki jonkinlainen pieni logo.
Onhan musta toki haastava väri mutta kyllä senkin saa pelittämään all black everything seteissä ihan hyvin, Musta swäg ketjusta voi hakea inspiraatiota.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.