Suavo kirjoitti: Kannattaa sit chukkien kanssa varoa ostamasta omiin tyyleihin turhan sliikkiä mallia, jos käyttö ei ole pääasiassa irtotakin tai puvun kanssa.


Jep, täytyy pitää tämä mielessä. Totta on, että kapeampi kenkää vaatii juhlavampaa kudetta päälle. Bexleyn kaikki chukka näyttää olevan kaikkea muuta kuin pallopäätä. Esim. Banbury näyttää kovin tanssikengältä kun taas Ledger on selvästi casuaalimpi.

Voi olla, että Clarksin desert boot on valinta. Saa nähdä.
Ovatko nuo Uniqlon ilmoittamat mitat oikeat vai sinnepäin? Esim. MEN Extra Fine Merino Crew Neck Sweater M-koon rinnnan leveys (body width) 52 cm?
Ongelma ei ollu hartia- eikä rintamitotus, vaan säkki leikkaus bodyn osalta ja liian pitkät hihat. En oo erityisen lyhyt- tai pitkäkätinen käsittääkseni, tosin pitkäselkäsenä helmapituus josta välillä kuulee valitusta ei häirinny. Sizedown jos et oo keskikehonrakentaja tai loose fit -miehiä.
Villa/kasmir chesterfield on melko (lue: erittäin) asiallinen takki tuohon hintaan. Saisi tulla tuonne saakelin EU-kauppaan pikku hiljaa...
farre kirjoitti:Merino rollneck aika grave disappointment. En oo yhtäkään vastaavaa neuletta nähnyt missä niskaosuus ois näin lörppö ja leveäksi leikattu. Ei jatkoon.


Joo tämän turtle neckin kaulus oli vähän erikoinen. Lyhyt, eikä kovin hyvin missään asennossa pysyvä.

---

Muuten täytyy kyllä hehkuttaa, että jess! Hyvän tuntuista kamaa 30 eurolla nämä Merinovillat. Ohut, sileä, napakka ja omaan 177/68 vartaloon sopiva S-koko on just match. Monessa muussa merkissä S on liian pieni varsinkaan jos on yhtään fittiä. Plussaa neuleen lievästi normia pidemmästä helmasta ettei paita jatkuvasti nouse "navalle".
Oxford BD S-koossa slim fit juuri mun kokoa, ei iso eikä pieni. Sen laadusta en sano mitään, että rollaako kaulukset vai ei, aivan sama tässä karderoobin koostamisen alkuvaiheessa. ;-)
Selvedge-farkut hyvän jämäkkää kamaa, toivottasti pysyy muodossaan eikä lörpisty.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.