Merino rollneck aika grave disappointment. En oo yhtäkään vastaavaa neuletta nähnyt missä niskaosuus ois näin lörppö ja leveäksi leikattu. Ei jatkoon.
Osa kehuu Uniqlon kledjuja pidemmiksi, mutta lienee turha olettaa, että M-koon pituus etenkään hihojen osalta riittäisi 195cm jampalle? Lieneeköhän L:nkin kanssa hiinä ja hiinä?
dude kirjoitti:
Pepe kirjoitti:Itse olen 190cm pitkä ja M on siinä ja siinä.

Päteekö kauluspaitoihin, neuleisiin, mihin?


Oikeastaan kaikkeen mutta eniten kauluspaitoihin.
Unikuuhun lähti ensimmäinen tilaus. Melko varovaisesti ja peruskamalla liikenteeseen kun sain nyt tämän innostuksen laittaa vaatekaappia kuntoon, sieltä poistetaan liiallisia värejä ja liian sporttista olemusta kun ikää rupeaa olemaan 36.

Merinovillaa pyöreällä kauluksella navy ja ruskea, poolokauluksella harmaa. Slimmit selvenge farkut tumma sininen ja valkoinen oxford-paita. eli tylsääkin tylsempää toisten ja kuvien apinointia. Sukkia ruskea ja oranssi ribbisukka.

Katsotaan nyt mitä menee palautukseen kun rahaa pitää jyvittää ainakin chukka-kenkiin ja sitten johonki syys-talvitakkiin, ehkä joku tikkitakkijuttu.
Innovoinnin ku jättää innovaattoreille niin tulos on yleensä aika hyvä. Kannattaa sit chukkien kanssa varoa ostamasta omiin tyyleihin turhan sliikkiä mallia, jos käyttö ei ole pääasiassa irtotakin tai puvun kanssa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.