Kuva

Norse, Hugo Boss (vuosien takainen overcoat kavennuksen jälkeen takaisin käyttöön), Acne, Acne, CP.

Hävettää kuvan laatu, mutta viilentyneen sään kunniaksi laitetaan nyt omatkin tyylit esille.
Pitäisi jostain itsekin keksiä tuollainen takki mutta kaikissa on sellainen pomppa-fiilis. Kuka tekisi slimmin mustan takin ilman kahden tonnin hintalappua :(
^Eikös slimmejä mustia yksirivisiä päällystakkeja löydy vaikka mistä? Halpaketjuista muotimerkkeihin kuten J.Lindeberg, Tiger of Sweden, Sand ja sitten niihin kahden tonnin designereihin.
jk- kirjoitti:Pitäisi jostain itsekin keksiä tuollainen takki mutta kaikissa on sellainen pomppa-fiilis. Kuka tekisi slimmin mustan takin ilman kahden tonnin hintalappua :(


En nyt tiedä onko tämä erityisen slimmi, mutta jos olisin hommaamassa mustaa rotsia nyt, hommaisin AMIn kolmenappisen klassikkorotsin. Ja ENDistä tilatessa saa tällä hetkellä -20 % koodilla AUTUMN15, joten hintakin jäisi varsin kohtuulliseksi.

http://www.endclothing.com/eu/brands/ami/ami-3-button-classic-coat-h15m05-16.html

Ja kivijalastakin löytyy Erottajan Beamista, mikäli haluaa päästä sovittelemaan.
pnza kirjoitti:^Eikös slimmejä mustia yksirivisiä päällystakkeja löydy vaikka mistä? Halpaketjuista muotimerkkeihin kuten J.Lindeberg, Tiger of Sweden, Sand ja sitten niihin kahden tonnin designereihin.


En ole kyllä vähään aikaan käynyt sovittelemassa, mutta Sand oli ainakin melko faijamainen kun viimeksi kokeilin. Tigeristä ja Lindebergistä en pidä muuten vaan.

... taitaa olla omaa tekoa suurimmaksi osaksi tämä "ongelma" :)
MTOLP eli mitä tänään on lehdessä päällä:

Miesten blogit -lehdessä useamman sivun juttu #tyylit.fi-blogista ja myös Ohituskaistalla ja DressLikeA esillä.

Kuva

Kengät: Sanders
Paita, solmio, puku, taskuliina: Herrainpukimo
Lasit: Persol
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.