Aloitetaan Asketille nyt oma lanka, sillä puhetta siitä on kuitenkin ollut.

Kyseessä on siis alun perin Kickstarterissa lanseerattu firma, joka aloitti myymällä t-paitoja. Merkin ideana oli myydä kohtuuhintaisia laadukkaita t-paitoja ilman välikäsiä. Lisäksi Asketin juttuna on laaja kokotaulukko, joka perustuu tavallisten S–XL-kokojen lisäksi kolmeen eri pituuteen.

Tällä hetkellä Asketilla on myynnissä t-paita, college ja ocbd. Oman kokemukseni perusteella kaikki ovat laadukkaita, vaikka kauluspaidassa jopa minuun makuuni nähden turhan pienet kaulukset onkin. Teepaita ja collari ovat erittäin jepa jokaiselta osa-alueeltaan.

Lopuksi vielä video paitojen valmistuksesta.

T-paidasta mulla on pelkkiä ylistyssanoja sanottavana, muutkin tuotteet kuumottelis, ei vaan oo tullut vielä hankittua. Lisäplussaa makeesta paketoinnista.
Pepe kirjoitti:
Tällä hetkellä Asketilla on myynnissä t-paita, college ja ocbd. Oman kokemukseni perusteella kaikki ovat laadukkaita, vaikka kauluspaidassa jopa minuun makuuni nähden turhan pienet kaulukset onkin. Teepaita ja collari ovat erittäin jepa jokaiselta osa-alueeltaan.

ocbd näyttää pituuksien puolesta hyvältä kasuaaliksi kauluspaidaksi. Tarkoituksena on selkeästi jätättää helma housujen ulkopuolelle, mistä annan pisteet heille. Konsepti on sinänsä hyvä ja hyödyllinen. Voisi olla enemmän vastaavia.

Ongelma on, että ocbd:llä haetaan liian voimakkaasti tietynlaista skandilookkia. Mielestäni harmi. Muut tuotteet ovat kuitenkin neutraaleja perustuotteita. Asketin paita muistuttaa hyvin paljon COS:n vastaavaa paitaa, joka on samanlaisella pienellä kauluksella.
Spoiler:
Kuva


En tiedä, miten hyvin tuon paidan kohderyhmää on mietitty, mutta normaalikokoisella kauluksella olisi saavuttanut enemmän suosiota, ainakin tällä foorumilla. Ehkä noi minikaulukset myy Ruotsissa? Toistaiseksi jää kokeilematta.

T-paita kiinnostaa nykyisestä tuotevalikoimasta eniten. Tosin toivoisin rintataskullista versiota.
Merimies kirjoitti:T-paidat siis toimii muutenkin kuin aluspaitoina? Kuumottelee sekä t-paidat että kollari.

Sanoisin että toimii parhaiten muussa käytössä kuin aluspaitoina. Kangas on nimittäin melko jämäkkää, ite ainakin aluspaidassa tykkään mahdollisimman ohuesta ja huomaamattomasta materiaalista.
Toi paita olis ihan jees jos kaulusei olis napillinen. Silloinkin saisi olla aavistuksen suurempi.

Mutta pelkistetyille, sopuhintaisille, (ilmeisesti) hyvin tehdyille peruskledjuille aina peukku.
Asketin kollarit vaikuttaa ihan hyviltä.

Toi kokotaulukon uudistaminen on ideana hyvä. Se ei vaan valitettavasti toimi ainakaan isommissa kollareissa. Täällä joutuu pitkänä ottaa L-longin, että hihat olisi tarpeeksi pitkät, mut samalla helman pituus on aivan älytön. Sen lisäksi ainakin L oli huomattavasti läskimmille tehty kuin M.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.